* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

NOUL BMW R 1250 R.

MAI VERSATIL ȘI MAI EXPRESIV CA NICIODATĂ.

Noul R 1250 R are acum un aspect mai dinamic. Asta în principal datorită motorului Boxer complet nou – cu un cuplu maxim de 143 Nm, motorul revizuit livrează mai multă putere decât oricând. Aici, sistemul de distribuție variabilă BMW ShiftCam este o tehnologie inovatoare care îți oferă performanțe optime în fiecare plajă de turație a motorului. În timpul unei plimbări relaxate sau unei ture sportive, experimentează senzațiile tari și forța tipică a motorului Boxer în orice moment.

DESIGNUL LUI R 1250 R

Roadsterul tău, stilul tău

Noile elemente – spoilerul de sub motor și carcasa radiatorului – aduc un look proaspăt. Culoarea de bază a lui R 1250 R este la fel de atemporală precum însuși roadsterul: Black storm metalizat accentuează aspectul pur al motocicletei. Stilul HP este disponibil pentru cei cu înclinație sportivă. Eleganța pură radiază cu Stilul Exclusive, în timp ce individualiștii pot folosi Option 719 Stardust metalizat pentru a crea un look unic. Orice stil alegi, te vei bucura de roadsterul tău și vei savura fiecare tură în stilul tău propriu.

  */-->

  Black storm metalizat

  Pentru un aspect clasic, versiunea de bază este vopsită în Black storm metalizat – aripa față, spoilerul față, elementele laterale ale rezervorului și carenele laterale din spate primesc această culoare subtilă. Multe detalii negre completează aspectul general armonios al roadsterului: cadrul principal și subcadrul spate, etrierele de frână, carcasa radiatorului și șaua.

  */-->

  Stilul HP

  Fără compromis: Stilul HP accentuează latura dinamică și sportivă cu setul de culori Light white, Racing blue metalizat și Racing red. Etrierele de frână aurii, precum și spoilerul de sub motor, ornamentele radiatorului și ale rezervorului din oțel inoxidabil, asigură accente interesante. Stilul HP include și Core Screen Sport pentru ecranul TFT, care, spre exemplu, suprapune un turometru în poziția principală și furnizează informații despre unghiul de înclinare.

  */-->

  Stilul Exclusive

  Roadsterul tău face impresie în fiecare tură cu Stilul Exclusive. Toate elementele exterioare sunt vopsite în Pollux metalizat mat. Etrierele de frână aurii, lateralele radiatorului și ale rezervorului din inox accentuează eleganța – pentru un aspect unic.

  */-->

  Option 719 Stardust metalizat

  Individualismul are un nume: Option 719 Stardust metalizat. Schema coloristică, care include un decor special, evidențiază în mod perfect roadsterul și îi conferă motocicletei un maximum de individualism. Acesta este accentuat de o serie de componente din oțel inoxidabil: carcasa rezervorului, elementele laterale ale radiatorului și spoilerul de sub motor. Contrastul suplimentar este asigurat de șaua Option 719 maro închis, care este disponibilă ca accesoriu opțional.

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

  1,254
  cmc cilindree
  100
  kW (136 CP) la 7.750 rpm
  143
  Nm cuplu max. la 6.250 rpm
  18
  Capacitate rezervor 18 litri

  Mai multă forță de boxer.

  Încă de la pornire, poți simți calitățile superioare ale noului motor Boxer: sistemul de distribuție variabilă BMW ShiftCam asigură o livrare a puterii lină și suverană la toate regimurile de turație. Cu o cilindree crescută la 1.254 cmc și un cuplu maxim de 143 Nm, noul motor oferă un plus de performanță care este disponibil în orice moment și cu care cauți să te catapultezi chiar și din cele mai strânse viraje cu mai multă forță.

  + Află mai multe

  EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL LUI R 1250 R

  Iată ce e nou.

  Dynamic ESA.

  Dynamic ESA.

  Dynamic ESA asigură o ținută de drum mai stabilă și, implicit, mai sigură. Sistemul reglează automat amortizarea și pretensionarea arcurilor, în funcție de condițiile de deplasare și de sarcină și oferă cel mai înalt nivel de confort și de tracțiune pe toate suprafețele, chiar și cu motocicleta înclinată.

  + Află mai multe

  ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI R 1250 R

  Pentru nevoile tale.

  Pentru R 1250 R există o gamă foarte variată de echipament opțional și de accesorii originale BMW Motorrad. Așa că poți să-ți configurezi motocicleta conform preferințelor tale.

  AFLĂ MAI MULTE

  ECHIPAMENT ADECVAT

  ALTE MODELE