* Această ofertă este disponibilă la dealerii BMW Motorrad participanți si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 31.12.2022, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment. Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an în plus faţă de contractul de leasing dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioadă contractuală de 48 de luni cu rate lunare fixe, dobândă fixă 3,99% si 52% valoare reziduală garantată ca opțiune finală de plată. Ratele includ TVA 19% și asigurarea CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul dorește să returneze motocicleta la final de contract, acesta nu mai trebuie sa efectueze plata finală opțională. In funcție de starea in care este returnată motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

BMW R 1250 R

Mai versatilă și mai expresivă ca niciodată

Modelul R 1250 R este mai mult decât oricând conceput pentru un aspect provocator și dinamic – #NeverStopChallenging. Acest lucru se datorează în special motorului boxer complet nou – cu un cuplu de maxim 143 Nm, mecanismul de acționare revizuit are o forță mai mare decât oricând. Aici, controlul variabil al arborelui cu came BMW ShiftCam este tehnologia inovatoare care îți oferă performanță optimă în orice domeniu de turație. Indiferent dacă este vorba despre o călătorie relaxată sau o ieșire sportivă: Așteaptă-te la plăcerea pură de a conduce și la performanța tipică oferită de motorul boxer.  

DESIGNUL LUI R 1250 R

Roadsterul tău, stilul tău

Alege aspectul brut: Vopseaua Negru Storm metalizat subliniază caracterul atemporal al roadsterului. Sau adaugă accente interesante: Modelele Sport reprezintă aspectul dinamic, cele Exclusive emană eleganță pură. Orice alegi, te vei bucura de roadsterul tău și vei savura fiecare tură în stilul tău propriu.

  Negru Storm metalizat

  Aspect clasic în negru Storm metalizat: Capacul roții din față, carenajul lateral al rezervorului și părțile laterale din spate sunt finisate în această vopsea discretă. Multe detalii negre completează aspectul general armonios al roadsterului: cadrul principal și subcadrul spate, etrierele de frână, carcasa radiatorului precum și șaua.

  Sport

  Fără compromisuri: Sport. Cu combinația de culori alb Light uni/albastru Racing metalizat/roșu Racing uni, latura sa dinamică iese în evidență. Etrierele de frână aurii, precum și spoilerul de sub motor, grilele pentru radiator și capacele rezervorului, toate sunt realizate din oțel inoxidabil și conferă un aspect aparte.

  Exclusive

  Aspect extraordinar: Exclusive. Toate elementele carenajului sunt vopsite în culoarea Gri mineral metalizat. Etrierele de frână aurii, cadrul principal gri Agat, precum și grila radiatorului și capacul rezervorului din oțel inoxidabil accentuează eleganța roadsterului tău.

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

  1,254
  cmc cilindree
  100
  kW (136 CP) la 7.750 rpm
  143
  Nm cuplu max. la 6.250 rpm
  18
  Capacitate rezervor 18 litri

  Mai multă forță de boxer.

  Încă de la pornire, poți simți calitățile superioare ale noului motor Boxer: sistemul de distribuție variabilă BMW ShiftCam asigură o livrare a puterii lină și suverană la toate regimurile de turație. Cu o cilindree crescută la 1.254 cmc și un cuplu maxim de 143 Nm, noul motor oferă un plus de performanță care este disponibil în orice moment și cu care cauți să te catapultezi chiar și din cele mai strânse viraje cu mai multă forță.

  + Află mai multe

  EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL LUI R 1250 R

  Iată ce e nou.

  Dynamic ESA.

  Dynamic ESA.

  Dynamic ESA asigură o ținută de drum mai stabilă și, implicit, mai sigură. Sistemul reglează automat amortizarea și pretensionarea arcurilor, în funcție de condițiile de deplasare și de sarcină și oferă cel mai înalt nivel de confort și de tracțiune pe toate suprafețele, chiar și cu motocicleta înclinată.

  + Află mai multe

  ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI R 1250 R

  Apel inteligent de urgență (ECALL)
  BMW R 1250 R with view of tank, handlebars and display
  Oțel inoxidabil.
  The tank of the BMW R 1250 R with stainless steel tank cover
  Display TFT color de înaltă rezoluție.
  BMW R 1250 R with TFT display and connectivity
  Stilul Exclusive
  BMW R 1250 R in the Style Exclusive against the backdrop of mountains
  Core Screen Sport.
  BMW R 1250 R with handlebars and TFT display in focus
  Modurile de pilotaj Pro.
  Riding scene with the BMW R 1250 R
  Inscripția ShiftCam.
  BMW R 1250 R with detailed view of the cylinder head cover and the ShiftCam model inscription
  Stilul Sport.
  BMW R 1250 R în Style Sport cu rezervorul în prim-plan

  MAI MULT INDIVIDUALISM.

  Pentru nevoile tale.

  Pentru R 1250 R există o gamă foarte variată de echipament opțional și de accesorii originale BMW Motorrad. Așa că poți să-ți configurezi motocicleta conform preferințelor tale.

  AFLĂ MAI MULTE

  ECHIPAMENT ADECVAT

  ALTE MODELE

  spinner