Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

BMW R 1250 R

Roadster expresiv cu forță de boxer

Plăcere brută de condus cu forță clasică de boxer: Modelul BMW R 1250 R. Versatilitatea sa este la fel de unică precum sistemul său de propulsie cu tehnologie ShiftCam: Fie că este vorba de o dinamică sportivă, de o puritate clasică sau de o relaxare fără efort – experiența de condus cu acest roadster este întotdeauna incomparabilă. Mecanismul său de acționare și cuplul maxim de 143 Nm fac o declarație clară – de fiecare dacă când dorești acest lucru. Iar cu manevrabilitatea sa, poți stăpâni fiecare kilometru – așa cum dorești. Complet în spiritul #NeverStopChallenging.

Echipat pentru orice: caracteristici principale

Noul far principal distinctiv cu LED-uri
Noul far principal distinctiv cu LED-uri
Option 719 Roată Clasic exclusivă
Option 719 Roată Clasic exclusivă
Versiune monoloc zveltă și sportivă
Versiune monoloc zveltă și sportivă
Corescreen Sport practic
Corescreen Sport practic
Priză de încărcare USB practică
Priză de încărcare USB practică
Șa încălzită confortabilă
Șa încălzită confortabilă
Priză utilă de 12 volți
Priză utilă de 12 volți
ABS Pro pentru viraje sigure și DTC standard
ABS Pro pentru viraje sigure și DTC standard

Sportivitatea a devenit vizibilă

Sportivitatea a devenit vizibilă

Poți simți și te poți bucura de boxer și de dezvoltarea cuplului său cu fiecare răsucire a încheieturii mâinii. Cu Corescreen Sport ai acum această sportivitate – în adevăratul sens al cuvântului - chiar și pe ecran. Pe ecranul TFT poți citi informații precum intervențiile regulatorului DTC, poziția de înclinare actuală și maximă, precum și intensitatea intervenției la frânare.

+ Află mai multe

Eco Mode pentru deplasare eficientă

Eco Mode pentru deplasare eficientă

Capacitatea de a naviga eficient, într-un calm de nezdruncinat, alături de puternicul boxer: și acesta este un semn de versatilitate. Cu noul Eco Mode de pe R 1250 R, obții autonomie maximă cu fiecare plin de combustibil. Ecranul TFT te informează cu privire la eficiența stilului de deplasare respectiv, iar pentru o performanță maximă poți, bineînțeles, să treci rapid și ușor la un alt mod de conducere în orice moment. Modurile de conducere standard Rain și Road includ acum și ABS Pro, precum și DTC. Iar cu modurile de conducere opționale Pro Dynamic și Dynamic Pro poți dezlănțui întregul potențial al modelului R 1250 R.

+ Află mai multe

Performanță pe care o simți

1,254
cmc capacitate cilindrică
100
kW (136 CP) la 7750 rot/min
143
Cuplu motor max. la 6.250 rot/min în Nm
18
litri capacitate rezervor
Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/lichid

Dezvoltare legendară a puterii

Piesa centrală a modelului R 1250 R impresionează prin adaptabilitatea perfectă: Motorul boxer de 1254 cmc cu tehnologie BMW ShiftCam dispune de control variabil al arborelui cu came. Acesta asigură o dezvoltare de putere superioară și uniformă. Indiferent de cum dorești să fii pe drum. Totul este posibil, de la navigare relaxată până la un sprint spontan. Iar când simți cuplul maxim de 143 Nm la capacitate maximă de performanță, forța inconfundabilă a boxerului asigură o senzație de roadster.

+ Află mai multe

Design inconfundabil

Un roadster – trei fețe

Alegerea îți aparține. Te așteaptă trei aspecte de roadster autentic: De la purist, la sportiv și până la eleganță clasică.

Sport

Vopseaua albastru Racing metalizat cu cadru alb și ghidon sport negru reprezintă sportivitatea pură. Etrierele de frână aurii, spoilerul albastru din față și versiunea monoloc subliniază această dinamică.

Triple Black

Vopseaua negru Storm metalizat: aici eleganța domnește în fiecare detaliu, cadrul este gri Agat, carcasa radiatorului și spoilerul motorului sunt din oțel inoxidabil. Etrierele de frână aurii se încadrează perfect în acest concept – la fel ca și versiunea monoloc scurtă.

Gri ice uni

Vopseaua gri ice uni cu cadru negru întruchipează un purism foarte clar. Poți decide cât de vizibil ești pe șosea printr-o simplă răsucire a încheieturii mâini.

Roadster boxer distinctiv

Roadster boxer distinctiv

Farul principal cu LED distinctiv, nou proiectat, cu ghidul de lumină LED emblematic în formă de semilună, conferă modelului R 1250 R aspectul său tipic de roadster. Și continuă la fel de inconfundabil: Parbriz sau capitonaj? Eroare la afișare: Se simte, de asemenea, puterea pe care o aduci pe stradă. Din fericire. Pentru că această putere este răspunsul tău direct în ceea ce privește plăcerea de a conduce. Iar noua versiune monoloc opțională face ca aspectul sportiv al modelului R 1250 R să fie perfect.

+ Află mai multe
BMW R 1250 R
Pachetul Dinamic

Perfecte pentru dorința ta de a merge înainte: modurile de conducere Pro suplimentare îți oferă două programe orientate spre performanță cu Dynamic și Dynamic Pro. Controlul

dinamic al frânei motorului (MSR) previne alunecarea sau blocarea roții din spate: pentru mai multă stabilitate și control. În timp ce, datorită asistentului de comutare Pro, puteți schimba treptele de viteză în aproape toate intervalele de sarcină și turație fără a folosi ambreiajul. Și Dynamic ESA asigură, datorită multitudinii de posibilități de reglare, experiența perfectă de conducere: de la confortabil până la vioi și sportiv.

Pachetul Confort

Cu pachetul Confort poți aborda fiecare călătorie într-un mod foarte relaxat. Chiar înainte de primul metru, singurul lucru care contează aici este plăcerea de a conduce fără griji. Datorită sistemului Keyless Ride, cheia pentru pornirea autovehiculului poate rămâne pur și simplu în geantă. La acestea se adaugă mânerele încălzite pentru o căldură plăcută a degetelor și un sistem de control al presiunii de umflare a anvelopei (RDC). Instalația de eșapament cromată, sau, alternativ, curba cromată reprezintă un element vizual suplimentar.

Pachetul Touring

Ai vrea să călătorești mai mulți kilometri? Atunci pachetul Touring asigură călătorii confortabile. Pregătirea pentru un sistem de navigație, precum și reglarea automată a vitezei sunt, practic, chestiuni de rutină. Iar cricul central îți fixează motocicleta în mod fiabil, chiar dacă bagajele grele sunt agățate de fiecare dintre cele două suporturi pentru bagaje.

Transformă R 1250 R în roadsterul tău

Cu gama noastră extinsă de accesorii originale BMW Motorrad și dotările speciale potrivite, modelul R 1250 R devine exact roadsterul tău.

Spre individualizare

Mai mult #NeverStopChallenging

spinner