Ready, Set, Race

Ești pregătit, la fel și noi

Perfect echipat pentru următoarea excursie pe pista de curse: Datorită standului pentru motocicletă, covorului M Motorrad, M Cover Kit și încălzitorului pentru anvelope M, vei fi pregătit în cel mai scurt timp. Scaunul optimizat M Endurance și sistemul pentru suport de picior M oferă mai mult feedback la frânare și în viraje. Capacul montat în locul șeii pasagerului din carbon completează aspectul de Superbike. Foarte practic: Perna de scaun din carbon cu locaș permite, printr-un adaptor, fixarea unei camere de acțiune și atașarea mouse-ului GPS-ului de la înregistratorul de date M, inclusiv a declanșatorului de ture.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Stand pentru motocicletă Sport spate și suporturi de standuri pentru motocicletă

Cu standul pentru motocicletă Sport, motocicleta poate fi ridicată cu ușurință pe roata din spate, datorită rolelor duble. Este extrem de stabil și are o grosime mai mare a materialului decât standurile pentru motocicletă tradiționale. Suporturile de standuri pentru motocicletă M fac lucrările și mai ușoare. Adaptoarele de balans de înaltă calitate sunt montate în partea din spate a brațului pivotant și pot rămâne pe motocicletă în timpul deplasării.

Covor M Motorrad

Un loc exclusiv de amplasare pentru propriul vehicul: Covorul M Motorrad convinge nu numai cu designul atractiv, ci și protejează cu încredere pardoseala de murdării precum petele de ulei și benzină. Un alt punct pozitiv este combinația de material antifricțiune și ignifug. Suportul practică măsoară 250 x 105 cm.

Încălzitor pentru anvelope M

Încălzitorul pentru anvelope M încălzește atât anvelopele sport aprobate pentru drum, cât și cele slick la o temperatură de funcționare de 90 °C în decurs de 45 minute. Astfel, începând cu ieșirea din boxe, este disponibil un nivel de aderență ridicat, care asigură mai multă siguranță și un ritm mai bun în timpul primului tur de antrenament sau cursă.

Capac montat în locul șeii pasagerului M Carbon și pernă de scaun M Carbon

Capacul montat în locul șeii pasagerului M Carbon pentru piloți solo subliniază pretențiile sportive. Perna de scaun din carbon cu locaș permite, printr-un adaptor, fixarea unei camere de acțiune și atașarea mouse-ului GPS-ului de la înregistratorul de date M, inclusiv a declanșatorului de ture, ceea ce completează perfect aspectul de Superbike al vehiculului.

M Cover Kit*

Tot ce trebuie să faci este să demontezi oglinda și suportul pentru plăcuța de înmatriculare și să montezi în locul lor capacele din M Cover Kit. Iar după aceea ești gata pentru pista de curse.

*Race Only. Numai pentru utilizare pe pista de curse. Nu sunt omologate pentru circulația pe drumurile publice.

Sistem suport de picior M

Sistem cu suport de picior M ușor și îngust, cu CNC frezat, permite libertate și aderență maximă. Anodizarea optică în negru cu logo-ul M și marca BMW subliniază aspectul dinamic al modelului RR. Numeroasele opțiuni de reglare nu lasă nimic de dorit pentru pilot în ceea ce privește ergonomia și sportivitatea.

Scaun M Endurance

Pe pista de curse se simte ca acasă: Scaunul M Endurance cu înălțimea scaunului de 850 mm oferă sprijin excelent, în special în poziții foarte înclinate.

Time to show off

O adevărată atracție

Cu această dotare exclusivă, toate privirile vor fi asupra ta și a noului tău model RR individual: Piesele M Carbon de înaltă calitate, cum ar fi masca rezervorului, capacul airbox, aripile laterale ale carenajului și capacul roții, asigură un aspect exclusivist, sportiv - la fel ca și sistemul cu suport de picior M cu logoul M și marca BMW. Manetele de frână și de ambreiaj M rabatabile și reglabile și dispozitivul de protecție al manetei frânei M sunt o declarație clară. Cu acest model RR, tu ești centrul atenției.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Sistem suport de picior M

Sistem cu suport de picior M ușor și îngust, cu CNC frezat, permite libertate și aderență maximă. Anodizarea optică în negru cu logo-ul M și marca BMW subliniază aspectul dinamic al modelului RR. Numeroasele opțiuni de reglare nu lasă nimic de dorit pentru pilot în ceea ce privește ergonomia și sportivitatea.

Maneta de frână și maneta de ambreiaj M rabatabile și dispozitivul de protecție al manetei frânei M

Maneta de frână și de ambreiaj M rabatabilă în sus, cu CNC frezat din aluminiu anodizat rezistent la coroziune, precum și dispozitivul de protecție al manetei frânei, subliniază sportivitatea motocicletei într-un mod deosebit de impresionant și fac o declarație clară în ceea ce privește sportivitatea fără compromisuri pe drum.

Mască rezervor M Carbon

Masca rezervorului M Carbon, cu vopseaua sa cu luciu intens deosebit de rezistentă la impact și la raze UV și cu metoda sa de construcție din carbon de înaltă calitate, face ca modelul tău RR să fie deosebit de robust. În același timp, este redusă, astfel, greutatea totală a modelului RR.

Capac Airbox M Carbon

Airbox permite o alimentare optimă cu aer - capacul Airbox M Carbon pentru un aspect asortat care subliniază, de asemenea, aspectul sportiv al modelului RR.

Aripi laterale carenaj M Carbon

Aripa laterală a carenajului M Carbon nu numai că face o declarație vizuală clară în ceea ce privește sportivitatea. Acesta este vopsit cu vopsea cu luciu intens, rezistentă la razele UV și deosebit de rezistentă la impact.

Capace de roată M Carbon

Capacul de roată M Carbon față și spate protejează pilotul și motocicleta - și subliniază dinamismul motocicletei cu un aspect sportiv adecvat.

Performanța întâlnește anduranța

Mai mult timp în fața timpului

Dotarea optimă dacă ești deja foarte sportiv și vrei să călătorești puțin mai mult – de exemplu pentru următoarea ta excursie pe pista de curse? Mulțumită protecțiilor de ax M, protectorului pentru motor M și grilajului de protecție pentru radiator, vehiculul tău este protejat în mod optim împotriva loviturilor de pietre și zgârieturilor. Parbrizul mai înalt, nuanțat asigură o protecție ideală împotriva vântului și, astfel, mai mult confort la viteze mari. Bagajul necesar poate fi depozitat confortabil în rucsacul pentru rezervor de 10 l și în geanta de spate de 20 l.

+ Află mai multe
Spre configurator external-link-arrow-slim
Protecții ax M

Protecțiile pentru ax M din material plastic rezistent la abraziune protejează în mod fiabil furca și brațul pivotant al roții din spate împotriva zgârieturilor în caz de cădere și răsturnare.

Protector motor M

The M engine protector with replaceable plastic pad protects the engine from directly scraping along the asphaProtectorul pentru motor M cu tampon de plastic înlocuibil protejează motorul împotriva frecării direct pe asfalt în pozițiile extreme de viraj.lt during extreme cornering manoeuvres.

Rucsac pentru rezervor, 10 l

Geanta pentru rezervor, de 10 litri, de la BMW Motorrad, fixată cu centură, se integrează perfect în designul de curse al motocicletei. Aceasta nu alunecă, iar geanta interioară impermeabilă și detașabilă are spațiu de depozitare suficient pentru cele mai importante ustensile de călătorie, datorită volumului care poate fi mărit de la 6 litri la 10 litri.

Geantă spate, 20 l

Geanta de spate, 20 l de la BMW Motorrad se încadrează perfect în designul de curse al motocicletei. Poate fi montată pe scaunul din spate fără suporturi speciale și rămâne cu formă stabilă

Grilaj de protecție pentru radiator

Grilajul de protecție pentru radiator de la BMW Motorrad protejează radiatorul pe pista de curse împotriva resturilor de anvelope și de deteriorările cauzate de loviturile de pietre.

Parbriz înalt, nuanțat

Parbrizul înalt, nuanțat de la BMW Motorrad este executat în formă de cupolă tipică pentru curse. Oferă pilotului o protecție optimă atunci la drum întins și o vizibilitate mai bună datorită nuanțării. În plus, permite o creștere semnificativă a vitezei maxime prin reducerea rezistenței la înaintare.

Nu este suficient?

Aici găsești mai multe accesorii sportive pentru nevoile tale și pentru modelul tău RR.

Spre localizatorul de accesorii
spinner