Test Ride

Asta se întâmplă cand se fuzionează cele mai bune momente din trecut cu cele mai bune din viitor: motociclete construite din suflet, gândite să scrie istorie. Modelele BMW din gama Heritage vin cu un design atemporal, gata să îţi ofere o experienţă dusă la un alt nivel. În timp ce familia R 18 cucereşte drumurile prin cel mai mare motor boxer din lume şi cu o atitudine inegalabilă, familia R NineT se asigură că nu vei fi nevoit să alegi între performanţă şi stil. Pe scurt, două familii, şase caractere diferite, un suflet comun: sentimentul pur al exprimării pe şosea. Suntem gata să călătorim în istorie. Tu eşti?

+ Află mai multe
Află mai mult external-link-arrow-slim

Alege-ţi stilul.

UN SIMBOL CE POATE FI PILOTAT

Familia R 18

Motociclete puternice, caractere puternice şi cel mai mare motor boxer din lume încă din 1923. Aceasta este familia R 18: R 18 şi R 18 Classic. Două motociclete masive, deţinătoare a sufletului pur şi gândite să scrie istorie: autentice, iconice şi nostalgice.

R 18 Classic: LEGENDA

Cel mai bun cruiser din istoria motocicletelor pentru touring. Îmbină perfect caracteristicile atemporale cu elementele moderne: iconic, nostalgic, soulfuel.

R 18: EMBLEMA

Libertate, putere şi un design atemporal: elementele perfecte pentru a călători în istorie într-un mod sigur şi caracteristic, de care trebuie să ţii cont.

Sufletul din spatele lui R 18

Sufletul din spatele lui R 18

Modelul BMW Motorrad R 5 reprezintă o capodoperă în ceea ce priveşte construcţia motocicletelor, acesta datând încă din 1936. Şasiul conic cu accente ovale şi motorul boxer îl fac să fie un pionier în istoria motociclismului. O motocicletă plină de istorie și alimentată cu mult suflet. Eşti gata să întâlneşti acest simbol?

+ Află mai multe

Cel mai mare motor boxer încă din 1923

Cel mai mare motor boxer încă din 1923

Inima lui R 18 este motorul boxer puternic și impresionant. În același timp, acest motor este cel mai puternic boxer cu doi cilindri folosit vreodată în producția de serie. Simte pulsul și forța unică în timp ce îl pilotezi.

+ Află mai multe

PARTENERUL DE SUFLET PE DRUM

R nineT

Libertatea nu a arătat niciodata la fel de bine: R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler şi R nineT Urban G/S sunt gata să impresioneze oriunde ai vrea să mergi. Patru motociclete diferite, patru caractere diferite, un singur suflet: pur, fascinant şi autentic.

R nineT Scrambler: NEÎNFRICATUL

Dur, puternic şi individualist. Frumuseţea libertăţii nelimitate trăită printr-o experienţă a pilotajului unică şi echilibrată.

R nineT: GENTLEMAN-UL

Pasional, inovativ şi atemporal. O experienţă de peste 90 de ani ce a fost transpusă într-o singură motocicletă.

R nineT Pure: VERITABILUL

Un design purist ce întâlneşte o personalitate puternică. Personalitatea ta. Motocicleta perfectă pentru a te exprima.

R nineT Urban G/S: INDIVIDUALISTUL

Autentic, special şi pe cât de tradiţional, pe atât de inovativ. Stilul original al anilor '80 adus în lumea modernă.

Echipează-te pentru motocicleta dorită

Echipează-te pentru motocicleta dorită

Nu există o senzație mai plăcută decât pilotarea motocicletei perfecte - cu excepția stilului pe care îl abordezi atunci când faci asta. Colecția Heritage Ride & Style este mai mult decât un simplu echipament - este o declarație. Este combinația perfecta între moda atemporală şi elementele moderne cu care îţi poţi exprima personalitatea.

+ Află mai multe

Adaugă elemente inconfundabile

Adaugă elemente inconfundabile

Vrei o motocicletă unică în lume? Opțiunea 719 îţi oferă șansa să îţi individualizezi motocicleta, potrivindu-se perfect stilului tău. Descoperă opţiunile speciale de înaltă calitate, cum ar fi vopseaua exclusivă și pachetele de piese frezate. Eşti gata să-i defineşti caracterul motocicletei tale?

+ Află mai multe

#SOULFUEL

Poți găsi spirite similare cu al tău și tot felul de surse de inspirație pe peretele social. Vezi și fii văzut este motto-ul. Performanță și provocare: un loc în care să arăți ce ai făcut și ce poți face.

+ Află mai multe

MORE ABOUT #SOULFUEL

spinner