Soulfuel

TEST RIDE

#SOULFUEL

Te plimbi pe motocicleta care ți se potrivește, admiri peisajul, simți mirosul jachetei de piele autentică și sunetul celui mai mare motor boxer îți pulsează prin vene - te bucuri la maximum de plimbare. În acest moment simți cum spiritul din vechime se combină cu tehnologia modernă, creând astfel un caracter puternic și cea mai intensă senzație de libertate. Acesta este combustibilul pentru suflet care te duce unde vrei să ajungi și aduce istoria în prezent. Tot ce trebuie să faci ca să-ți urmezi visele este să găsești ceva care să te emoționeze: o motocicletă legendară, cu suflet, unică și îndrăzneață ca tine.

+ Află mai multe

CARACTERE DIFERITE, UN SINGUR SUFLET

FAMILIA R 18

FAMILIA NOASTRĂ REPREZENTATIVĂ

Familia R 18 are cei mai puternici membri: R 18, R 18 Classic, R 18 Bagger și R 18 Transcontinental. Alimentate cu suflet, prevăzute cu cel mai mare motor boxer și făcute pentru a deveni alegerea supremă pentru următoarea ta călătorie, oriunde ai vrea să mergi. Ai încredere în instinctul tău, pornește la drum, viraj după viraj, cu motocicletele noastre pline de spirit.

MARELE BAGGER: R 18 BAGGER

Potrivirea perfectă dintre caracterele puternice, drumurile lungi și visele măreţe: descoperă inegalabilul R 18 Bagger.

PERFECT PENTRU TOURING: R 18 TRANSCONTINENTAL

Tipul nostru de relație pe distanțe lungi: când vine vorba de ture lungi și de călătorie în necunoscut, pur și simplu nu există o alegere mai bună decât R 18 Transcontinental.

R 18: EMBLEMA

Libertate, putere şi un design atemporal: elementele perfecte pentru a călători în istorie într-un mod sigur şi caracteristic, de care trebuie să ţii cont.

R 18 CLASSIC: LEGENDA

Cel mai bun cruiser din istoria motocicletelor pentru touring. Îmbină perfect caracteristicile atemporale cu elementele moderne: iconic, nostalgic, soulfuel.

FAMILIA R nineT

CLASIC ȘI MODERN

Eleganța pe două roți nu a arătat nicicând mai bine. R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler și R nineT Urban G/S sunt gata să creeze momente de neuitat, oriunde te-ai afla. Patru caractere, patru stiluri diferite și un singur scop: să-și găsească sufletul pereche la drum. La fel de unice cum ești tu și mereu alături de tine atunci când stăpânești drumul. Este momentul să pornești la drum cu stil.

R nineT Scrambler: NEÎNFRICATUL

Dur, puternic şi individualist. Frumuseţea libertăţii nelimitate trăită printr-o experienţă a pilotajului unică şi echilibrată.

R nineT: GENTLEMAN-UL

Pasional, inovativ şi atemporal. O experienţă de peste 90 de ani ce a fost transpusă într-o singură motocicletă.

R nineT Pure: VERITABILUL

Un design purist ce întâlneşte o personalitate puternică. Personalitatea ta. Motocicleta perfectă pentru a te exprima.

R nineT Urban G/S: INDIVIDUALISTUL

Autentic, special şi pe cât de tradiţional, pe atât de inovativ. Stilul original al anilor '80 adus în lumea modernă.

ISTORIA NOASTRĂ, POVESTEA TA: 100 DE ANI DE BMW MOTORRAD

Istoria BMW Motorrad este caracterizată de avântul nostru în a depăși provocările și din succesele noastre. Dar și de obstacole și de perseverență. Renunțarea nu este niciodată o opțiune. Mai presus de atât, este despre oamenii care împărtășesc o pasiune: aventurieri, visători, gânditori, sportivi, vizionari - bărbați și femei deopotrivă. Oameni care vor să revoluționeze drumurile cu idei mărețe pe două roți - acesta este spiritul Make Life a Ride de 100 de ani.

+ Află mai multe

R 18 100 YEARS

R 18 100 YEARS

Sărbătorim istoria noastră bogată cu o nouă legendă: BMW R 18 100 Years. Cu producția limitată la 1.923 de unități, este un adevărat model de colecție, care combină cel mai mare motor boxer cu #Soulfuel în cea mai exclusivistă formă a sa și transmite o senzație de nostalgie.

+ Află mai multe

R NINE T 100 YEARS

R NINE T 100 YEARS

O legendă în materie de design și o motocicletă reprezentativă: acesta este BMW R nineT 100 Years. Dragostea pentru detaliile istorice face din această ediție limitată o motocicletă de colecție. Echipat cu diferite piese exclusiviste Option 719, este o adevărată capodoperă cu încărcătură istorică și #Soulfuel.

+ Află mai multe

Descoperă mai mult despre #Soulfuel

spinner