BMW R 1250 GS EDIȚIE LIMITATĂ.

ȘI MAI MULT PENTRU AVENTURĂ.

ȘI MAI MULT PENTRU AVENTURĂ.

BMW R 1250 GS combină performanța cu eficiența impresionantă. Chiar dacă ești în oraș, pe autostradă sau, desigur, în offroad: fiecare metru îți oferă mai multă libertate și o plăcere mai intensă a pilotajului. 

Acum fiind incluse și cutiile BMW Vario laterale și topcase-ul pentru un avantaj client de 1.400 € *

+ Află mai multe

BMW R 1250 GS ADVENTURE EDIȚIE LIMITATĂ

AVENTURA ESTE DESTINAȚIA.

AVENTURA ESTE DESTINAȚIA.

BMW R 1250 GS Adventure este creat pentru provocări. Rutele dure, condițiile adverse și destinațiile cele mai îndepărtate nu reprezintă o problemă pentru regina motocicletelor enduro de călătorie.

Acum fiind incluse și cutiile BMW laterale și topcase-ul din aluminiu pentru un avantaj client de până la 1.650 € *

+ Află mai multe

* Ofertă valabilă pentru motociclete noi la dealerii BMW Motorrad participanți, în limita stocului disponibil. Oferta nu poate fi combinată cu nicio altă ofertă comercială pentru BMW R 1250 GS și BMW R 1250 GS Adventure. Pentru mai multe informații, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW Motorrad.

+ Află mai multe

OFERTELE VERII.

Colecția actuală la cel mai bun preț!

Colecția actuală la cel mai bun preț!

Chiar daca alegi casca GS, Bowler sau unul dintre costumele noastre selectate pentru Enduro sau Touring, vei obține cu siguranță o reducere revigorantă de 20 % * la achiziție.
De asemenea, manușile, cizmele și hainele de ploaie vor fi la un preț avantajos.

Produsele noastre oferă plăcerea călătoritului în siguranță pe tot parcursul anului, precum și o protecție optimă în toate anotimpurile.
Materialele inovatoare de înaltă calitate și atenția la detalii te vor sprijini în călătorii și îți vor oferi mai mult confort.
#makelifearide

*Perioada promoțională: 1 - 30 septembrie, 2020 numai pentru partenerii BMW participanți și produsele selectate în limita stocului disponibil. Poți obține mai multe informații de la partenerul tău BMW Motorrad.

+ Află mai multe
spinner