„The Future Shack” de la BMW Motorrad

Episodul 2: Smart City

Orașul este locul nostru de joacă. El crește odată cu noi și ne provoacă să ne dezvoltăm în continuare. Spații noi, oportunități noi - totul este în mișcare. În ce direcție se va dezvolta? Cum arată viitorul său? Va fi la fel de inteligent ca și telefoanele noastre, la fel de digital ca și viețile noastre? Creatoarea de conținut Nicole a călătorit în Singapore pentru a investiga subiectul captivant "Smart City" și a plecat în căutarea răspunsurilor în metropola vibrantă și futuristă.

Creator de conținut

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden este o newyorkeză cu multe talente. Mentalitatea ei: orientată spre viziune. Este cunoscută, printre altele, ca fiind creator de conținut pentru „Out West Tik Tok Dance Challenge” și ca actriță în serialul Amazon Prime „Intentions”. În calitate de activistă, ea dorește să sprijine creatorii de culoare și comunitatea LGBTQ+. Iar în proiectul „The Future Shack”, te va însoți într-o călătorie spre mobilitatea zilei de mâine.

+ Află mai multe

The Future Shack”, episodul 2

Exploring the City

Exploring the City

Împreună cu Nicole și Isaac, pătrundem în Smart City Singapore. Și ce vehicul ar fi mai potrivit pentru acest proiect decât BMW CE 04. Pe drum, complet electric, cei doi descoperă viitorul digitalizării, al conectivității și al ecologiei într-una dintre cele mai avansate metropole din lume. 

+ Află mai multe

Aici, în Singapore, există deja atât de multe vehicule electrice – extrem de impresionant.

 ”

Nicole Bloomgarden

„The Future Shack”

„The Future Shack” pe YouTube

Acesta și alte videoclipuri interesante despre BMW Motorrad pot fi găsite pe YouTube. Abonează-te la canalul nostru pentru a nu pierde niciun episod.

Către YouTube external-link-arrow-slim

Viitorul încă de astăzi

spinner