EXPERIENȚA INSTRUCTAJULUI.

Experiențe de neuitat pe două roți.

Cauți o experiență de neuitat pe motocicletă? "Partenerii Oficiali BMW Motorrad" oferă ture și teste fără obligații pe cele mai bune rute moto din lume, alături de parteneri selectați. Sau vrei să prinzi mai multă încredere pe motocicleta ta - în off-road, pe stradă sau pe circuit? Fie că ești un începător sau un profesionist, partenerii noștri în materie de training oferă sesiunile de instructaj potrivite și motocicleta potrivită pentru orice nivel. Noi avem grijă de tot, ca să te poți concentra pe instructaj, o plăcere enormă a pilotajului și o experiență de neuitat.

CURSURI DE PILOTAJ

Progresează alături de cei mai buni.

Învață de la parteneri cu experiență, cu instructori certificați BMW Motorrad - atât pentru asfalt, cât și pentru off-road. Ca și în cazul motocicletelor, mereu oferim cea mai înaltă calitate.

+ Află mai multe

Cursuri de pilotaj în off-road.

Cursuri de pilotaj în off-road.

Poate te atrage cărarea fără asfalt - sau te pregătești pentru o tură de proporții. Îți place să te afunzi în aventurile tale, indiferent de cât de abruptă sau prăfuită e calea? Atunci ai venit în locul potrivit.

+ Află mai multe

Cursuri de siguranță.

Cursuri de siguranță.

Plăcerea de a pilota începe cu siguranța. Sigur și încrezător în trafic, chiar și în situații periculoase: cu exerciții practice, vei deveni un motociclist mai bun.

+ Află mai multe

Instructaj pe circuit.

Instructaj pe circuit.

Vrei să-ți redefinești limitele și să-ți trăiești pasiunea pentru motorsport? Instructorii îți arată cum poți să-ți bați timpii pe circuit.

+ Află mai multe

PARTENER OFICIAL BMW MOTORRAD

Învață de la cei mai buni. Pe cele mai noi modele.

Cu Partenerii Oficiali BMW Motorrad, ești în mâini bune. Pentru că toți partenerii din zona de training au un instructor certificat care a făcut cursul de training organizat de Academia Internațională de Instructori BMW motorrad.

Ghizii partenerilor noștri din sectorul de ture sunt și ei certificați: au terminat cursul de pregătire al International Tourguide Academy (ITA).

+ Află mai multe

CĂLĂTORII & TEST RIDE

Cu oferta pertenrilor noștri, poți să-ți trăiești aventura pe motocicletă pe tot globul. Cu motocicleta ta, o motocicletă închiriată sau ture organizate profesionist în cele mai frumoase locuri din lume.

+ Află mai multe

Călătorii.

Călătorii.

Visezi să faci o tură lungă pe două roți. Pe una dintre cele mai frumoase rute de pe pământ. Cu motociclete BMW, partenerii selectați oferă cele mai bune călătorii de aventură sau ture de plăcere pe tot globul. Experiențe de neuitat, cele mai noi modele BMW și servicii premium incluse.

+ Află mai multe

Testride.

Testride.

Cele mai noi modele BMW Motorrad sunt gata să pornească în cele mai atrăgătoare rute din Alpi și te așteaptă în garajele partenerilor noștri.

+ Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

spinner