Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

BMW R nineT Pure

Purist, redus, încrezător

Redus la esențial. Dar plin de încredere în sine. Modelul BMW R nineT Pure. Motorul puternic răcit cu aer/ulei îți face pielea de găină pe asfalt. Aspectul său clasic de roadster cu rezervorul compact și partea din spate zveltă amintește de începuturile BMW Motorrad. Designul purist și diversele posibilități de personalizare te invită să îți proiectezi propria motocicletă. Una pe care nimeni altcineva nu o conduce. Dă frâu liber ideilor tale și scufundă-te în lumea #Soulfuel cu R nineT Pure.

Caracteristici principale pentru fiecare personalitate

Alege-ți direcția

Cu una dintre cele cinci culori interesante, îi poți oferi modelului tău R nineT Pure un design individual. Cu care începi?

  Option 719 Underground uni/Alb Light uni

  O paletă cromatică discretă și totuși o adevărată declarație: designul în Underground uni/Alb Light uni cu accente negre.

  Option 719 Pollux metalizat/Alb Light uni

  Expresie: puternică. În combinația de culori Option 719 Pollux metalizat/Alb Light uni cu accente aurii, modelul R nineT Pure cucerește asfaltul.

  Gri Mineral metalizat

  Simplă. Cutremurătoare. Culoarea gri Mineral metalizat lasă proporțiile motocicletei să vorbească de la sine.

  Option 719 Aluminiu

  Varianta de aluminiu este o capodoperă a măiestriei: lac transparent mat, sablat manual, cu rezervor parțial lustruit.

  Picior de arc reglabil
  În imagine vedem piciorul de arc al modelului R nineT Pure.
  Semnalizatoare cu leduri moderne
  În imagine vedem semnalizatoarele cu leduri ale modelului R nineT Pure.
  Motor boxer cu doi cilindri
  În imagine vedem motorul boxer cu doi cilindri al modelului R nineT Pure.
  Rezervor compact
  În imagine vedem rezervorul modelului R nineT Pure.
  Vitezometru clasic
  În imagine vedem vitezometrul clasic al modelului R nineT Pure.
  Instalație de eșapament cu o țeavă
  În imagine vedem instalația de eșapament a modelului R nineT Pure.
  Aripă vopsită clasic
  În imagine vedem aripa din față a modelului R nineT Pure.
  Faruri cu leduri cu lumină de zi
  În imagine vedem farul cu leduri al modelului R nineT Pure.

  Motocicleta perfectă pentru a-ți crea propriul R nineT Pure.

   ”

  Norbert Rebholz

  Manager de proiect R nineT

  Dă viață ideii tale

  Dă viață ideii tale

  Modelul R nineT Pure este invitația ta în lumea personalizării, unde posibilitățile sunt aproape infinite. Pachetul de piese frezate Option 719 de înaltă calitate Classic II face dovada atenției tale la detalii. Iar cu Option 719 Roată Classic, grație roților cu spițe fără cameră, vei simți și mai mult senzația de furnicături în timp ce conduci.

  + Află mai multe

  Acționare dovedită

  Bucură-te de fiecare metru

  Motorul boxer răcit cu aer/ulei emană doar putere prin capacitatea sa cilindrică de 1170 cmc. Cu cei 80 kW (109 CP), acesta asigură momente interesante în fiecare călătorie - fie în oraș, fie dincolo de granițele acestuia. Și aceasta pentru că în intervalul între 4000 și 6000 rot/min motorul rulează acum și mai lin datorită curbei uniforme a puterii și cuplului motor. În plus, respectă și standardul Euro 5.

  + Află mai multe
  116
  Cuplu motor max. la 6000 rot/min în Nm
  219
  Masa proprie a vehiculului, gata de drum, cu rezervorul plin
  1,170
  Capacitate cilindrică în cmc
  805
  Înălțime șa mm
  Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri răcit cu aer/ulei

  Caracteristici pentru o plăcere a condusului în condiții de siguranță

  Simte-te bine

  Simte-te bine

  Cu modurile de deplasare Pro poți profita la maximum de vehiculul tău. Pentru că în modul „Dynamic“ sistemele de control ASC și DTC intervin mai târziu - și astfel condusul pe asfalt uscat devine mult mai dinamic. Și grație iluminării adaptive în viraje, te poți bucura de următoarea curbă chiar și după lăsarea întunericului. Deoarece iluminarea secțiunii interioare a curbei este îmbunătățită până la un unghi de înclinare de 25 de grade. Deci, ai întotdeauna o imagine de ansamblu.

  + Află mai multe

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  Mai multe pe tema #Soulfuel

  spinner