Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

BMW R nineT Scrambler

Puternic, robust, creativ

Modelul R nineT Scrambler nu cunoaște convenții: solid, nonconformist, individual. Comportamentul său la deplasare este echilibrat și unic. Cu boxerul ești suveran pe drum, îți stă la dispoziție pentru fiecare spontaneitate. Și aspectul tipic scrambler, împreună cu poziția relaxată a scaunului, oferă de toate – și în primul rând multă distracție. Configurează-ți motocicleta R nineT Scrambler astfel încât să se potrivească perfect cu viața ta. Indiferent ce spun ceilalți. Întocmai tipic #Soulfuel.

Frumusețe sălbatică – designul

Lasă-te purtat de val

Fiecare din cele cinci variante de vopsea accentuează caracterul motocicletei R nineT Scrambler în felul ei propriu.

  Option 719 Underground uni/Alb Light uni

  Motocicletă sălbatică, design discret: modelul R nineT Scrambler în culoarea Option 719 Underground uni/Alb Light uni cu accente negre.

  Option 719 Pollux metalizat/Alb Light uni

  Sunet plin, culori bogate. Evidențiază caracterul sălbatic al motocicletei tale cu culorile Pollux metalizat/Alb Light uni cu accente aurii.

  Manhattan metalizat mat

  Culoare discretă, temperament ireprimabil: Manhattan metalizat mat înseamnă purism încrezător în sine.

  Gri granit metalizat

  Discret, rezervat și totuși neîmblânzit. Ține de tine ce prevezi în viitor cu motocicleta ta R nineT Scrambler.

  Furca telescopică cu burduf vălurit
  Vedem furca telescopică cu burdufuri vălurite ale modelului R nineT Scrambler.
  Scăriță grosieră zimțată
  Vedem scărițele modelului R nineT Scrambler.
  Motor boxer
  Vedem motorul boxer cu doi cilindri al modelului R nineT Scrambler.
  Forma și capacul prizei de aer
  Vedem rezervorul cu capacul prizei de aer pentru modelul R nineT Scrambler.
  Vitezometrul rotund clasic
  Vedem vitezometrul rotund al modelului R nineT Scrambler.
  Instalația de eșapament amplasată la înălțime
  Vedem instalația de eșapament amplasată la înălțime a modelului R nineT Scrambler.
  Banchetă cu aspect de piele patinată
  Vedem bancheta modelului R nineT Scrambler.
  Far și semnalizatoare cu leduri
  Vedem farul cu leduri al modelului R nineT Scrambler.

  Designul trezește tot mai multă plăcere. Robust, brut, rebel – contează numai regulile proprii.

   ”

  Ulf Musekamp

  Inginer de vehicule R nineT

  Faci ceea ce îți dorești

  Faci ceea ce îți dorești

  Ce fac ceilalți nu te interesează. De aceea faci mai degrabă ce îți dorești? Modelul R nineT Scrambler oferă cele mai bune premize de personalizare. Pachetul de piese frezate Option 719 Shadow II este finisat după cele mai ridicate standarde de manoperă și calitate. Închiderea scurtă a spatelui integrează stopul de poziție, lampa de frână și semnalizatoarele. Formează într-adevăr capătul motocicletei tale … dar în primul rând începutul posibilităților tale.

  + Află mai multe

  Să ieșim din convențional

  Dă-i gaz: Cu boxerul răcit cu aer/ulei al modelului Scrambler reușești în joacă. Am optimizat curba de putere și cuplu motor, pe care le-am mărit sensibil în domeniul 4000 – 6000 rot/min. Propulsie exact acolo unde îți trebuie. Și să fii plin de forță și complet detensionat pe drum. Cuplul motor de vârf rămâne în continuare de 116 Nm la 6000 rot/min. Și bineînțeles, motorul boxer îndeplinește standardul Euro 5.

  + Află mai multe
  116
  Cuplu motor max. la 6000 rot/min în Nm
  223
  Masa proprie a vehiculului, gata de drum, cu rezervorul plin
  1,170
  Capacitate cilindrică în cmc
  820
  Înălțime șa mm
  Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri răcit cu aer/ulei

  Cu siguranță și mai multă distracție

  Control mai lejer – să nu fie nici o contradicție

  Control mai lejer – să nu fie nici o contradicție

  În modul Dirt al modurilor de conducere Pro poți aborda cu lejeritate: Pe sol alunecos sistemele de reglaj ASC și DTC intervin evident mai târziu: mai multă plăcere a conducerii prin manevre dinamice. În același timp, lumina adaptivă în viraje îmbunătățește iluminarea interiorului curbelor la o înclinație între 7° și 25°: Încotro virezi, acolo este lumina.

  + Află mai multe

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  Mai multe pe tema #Soulfuel

  spinner