R nine T Scrambler

12.850 €*
174 € pe lună cu 3asy Ride

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R nine T Scrambler.

VERITABIL. NEÎMBLÂNZIT. RĂCIT CU AER.

Evadează și apasă pe accelerație și fugi spre libertate, bucură-te de lucruri noi și de bătaia vântului - cu modelul BMW R nineT Scrambler. O motocicletă robustă cu acel aspect autentic de Scrambler, combinat cu tehnologia inovatoare și calitatea familiară a BMW Motorrad.

Indiferent dacă este în oraș, pe drumurile de țară sau pe plajă, motorul puternic cu doi cilindri opuși și tobele duble poziționate sus oferă o accelerație puternică și un sunet inconfundabil. Chiar și călătoriile lungi în doi sunt ca o briză datorită poziției relaxante a șeii. Și în doar câțiva pași poți să îi dai modelului R nineT Scrambler propria notă personală.

Designul modelului R nine T Scrambler

Scrambler obișnuit.

Modelul R nineT Scrambler revine la era legendarului Scrambler și are toate trăsăturile distinctive acestui tip extraordinar de motocicletă: o furcă telescopică cu burdufuri, o evacuare distinctă ridicată și o roată frontală de 19". Rezervorul compact din oțel în culoarea Monolith metalizat mat evidențiază aspectul purist. În plus, roțile opționale cu spițe încrucișate, cu anvelope off-road cu nituri, clarifică într-o clipită că nici un tur nu trebuie să se termine atunci când se termină drumul. Șaua în stilul piele și vitezometrul cu display analogic atrag și ele privirile. Detaliile de înaltă calitate, cum ar fi farurile rotunde cu emblema BMW, fac aspectul Heritage classic să arate perfect.
+ Află mai multe

Motor boxer cu doi cilindri

116
Cuplu max. de strângere în Nm la 6 000 rpm
220
greutate la gol, complet umplută în kg
1.170
cc capacitate
820
mm înălțime șa
Motor boxer cu doi cilindri în patru timpi răcit cu aer/ulei

Motor boxer puternic pentru distracție în timpul pilotajului dinamic

Motor boxer puternic pentru distracție în timpul pilotajului dinamic

Motorul și sistemul electric sunt deja componente dovedite ale BMW R nineT. Motorul boxer zdravăn, răcit cu aer, cu două cilindri, are o capacitate de 1 170 cc și o putere de 81 kW (110 CP) pentru o experiență de pilotaj foarte dinamică. Și datorită ABS-ului standard și ASC-ului opțional poți utiliza această putere în siguranță, în orice moment.

+ Află mai multe

Experimentează sunetul R nine T Scrambler

Caracteristicile principale ale modelului R nine T Scrambler

Atenție la detalii.
Furcă telescopică cu burdufuri.
Rezervor de oțel compact.
Indicator de viteză cu display analogic.
Scărițe cu dinți duri.
Șa în stil piele patentat.
Lampă spate cu LED modernă.
Sistem de evacuare la înălțime.

Senzație Scrambler cazual.

Senzație Scrambler cazual.

Poziția de pilotaj pe verticală, relaxată este una din trăsăturile cheie ale unui Scrambler. Nu numai că arată întins pe spate, ci și oferă o senzație relaxantă de pilotaj. Chiar și drumurile lungi până la cea mai apropiată plajă sunt ca o briză, datorită ghidonului mai mare al motocicletei, comparativ cu modelul R nineT, perna de șa ușor redusă și scărițele care sunt poziționate oarecum mai jos și mai departe spre spate.

+ Află mai multe
Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice
  • Siguranță inclusă - datorită ABS și ASC opționale.

    Scrambler obișnuit. BMW Motorrad tipic. Când vine vorba de siguranță, fiabilitate și calitate, BMW R nineT Scrambler este pe primul loc. Modelul R nineT Scrambler este dotat standard cu ABS BMW Motorrad. De asemenea, ASC-ul opțional asigură o siguranță sporită la accelerare.
  • Șa cusută în stil piele patentat.

    Șaua cusută din piele este impermeabilă și a fost realizată în condiții de înaltă calitate, cu accent pe o suprafață autentică și aspect vizual aferent.

Mai multă individualitate

Fără limite.

Fără limite.

Customizare la infinit: modelul R nineT Scrambler oferă o serie întreagă de moduri de a schimba aspectul vizual și, prin urmare, caracterul boxerului dinamic, în totalitate în funcție de gustul tău. Cu gama specială de accesorii exclusivă, proiectată la BMW Motorrad Spezial și accesoriile originale BMW Motorrad, poți face ca motocicleta ta să corespundă în totalitate preferințelor tale personale. Chiar și profesioniștii care realizează lucrări de customizare pot da frâu liber imaginației: datorită gradului ridicat de customizare, practic nu există limite atunci când vine vorba de R nineT Scrambler. 

+ Află mai multe

BMW Motorrad Spezial

Arată-ți personalitatea pe șosea.
Fără improvizații, fără surprize, fără compromisuri. Cu BMW Motorrad Spezial, achiziționezi o motocicletă cu tușa ta personalizată, la cele mai înalte standarde de calitate.

La BMW Motorrad Spezial, vei găsi în special echipamente opționale de înaltă calitate, precum seturile de piese forjate din opțiunea exclusivă 719 și culori Spezial sau accesorii pentru îmbunătățirea performanței, precum piesele HP.

Îmbinarea dintre competențele de dezvoltare bazate pe o experiență îndelungată de la BMW Motorrad și interacțiunea dintre procesele complexe de producție și artizanatul înrădăcinat în tradiție creează un standard de semnificație și exclusivitate.

Află mai multe

Povești cu motociclete Scrambler

Pe drum.

Pe drum cu R nineT Scrambler.

Accesorii pentru modelul R nine T Scrambler

Scrambler Senzația la utilizare

Mai multe modele Heritage

Evenimente corespondente

Festivalul Pure&Crafted 2017

Locație nouă, prieteni vechi: După doi ani la Berlin Postbahnhof, următorul Festival Pure&Crafted va avea loc la vechea centrală electrică Rummelsburg, în data de 26 și 27 august 2017. Cu tot farmecul industrial atât de tipic Berlinului, locația încărcată de istorie de pe râul Spree este locul perfect pentru două zile pline de cultură vintage, muzică și motociclete customizate. Ca să nu existe nicio îndoială după Festivalul Pure&Crafted din 2015: muzica și motocicletele pur și simplu sunt menite să fie împreună. Numele spune totul: iubitorii de muzică pură, simplă, fără artificii, la chitară, vor avea parte de tot ce este mai bun la cel de-al treilea festival, care se mândrește cu o nouă linie apreciată la nivel internațional. De data aceasta, motocicletele și noul Heritage vor fi mai mult în centrul atenției în duminica festivalului. Va fi prezentat un stil de viață pe motocicletă, cu nenumărați constructori care execută lucrări de customizare, plimbări pe motociclete și un program pentru copii. Dar un lucru este și sigur: duminică va fi muzică din plin. Sună bine? Atunci să fi acolo!

Mergi la eveniment