* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW R nine T Scrambler.

VERITABIL. NEÎMBLÂNZIT. RĂCIT CU AER.

Evadează și apasă pe accelerație și fugi spre libertate, bucură-te de lucruri noi și de bătaia vântului - cu modelul BMW R nineT Scrambler. O motocicletă robustă cu acel aspect autentic de Scrambler, combinat cu tehnologia inovatoare și calitatea familiară a BMW Motorrad.

Indiferent dacă este în oraș, pe drumurile de țară sau pe plajă, motorul puternic cu doi cilindri opuși și tobele duble poziționate sus oferă o accelerație puternică și un sunet inconfundabil. Chiar și călătoriile lungi în doi sunt ca o briză datorită poziției relaxante a șeii. Și în doar câțiva pași poți să îi dai modelului R nineT Scrambler propria notă personală.

Designul modelului R nine T Scrambler

Choose your style.

Your motorcycle, your choice: There are three different paintworks for the R nineT Scrambler. Make a decision between Stereo metallic matt or the two finishes from the individualisation offer of BMW Motorrad - Option 719 Black storm metallic/Aurum and Option 719 Black storm metallic/Light white.

  Stereo metallic matt

  The matt paintwork underlines the pure character.

  Opt. 719 Black storm metallic/Aurum

  An elegant play of colours is created by the combination of rich black and the shiny gold colour.

  Opt. 719 Black storm metallic/Light white

  The accentuation of the lines in Blackstorm metallic on Lightwhite uni gives the tank an unique look.

  Scrambler obișnuit.

  Modelul R nineT Scrambler revine la era legendarului Scrambler și are toate trăsăturile distinctive acestui tip extraordinar de motocicletă: o furcă telescopică cu burdufuri, o evacuare distinctă ridicată și o roată frontală de 19". Rezervorul compact din oțel în culoarea Monolith metalizat mat evidențiază aspectul purist. În plus, roțile opționale cu spițe încrucișate, cu anvelope off-road cu nituri, clarifică într-o clipită că nici un tur nu trebuie să se termine atunci când se termină drumul. Șaua în stilul piele și vitezometrul cu display analogic atrag și ele privirile. Detaliile de înaltă calitate, cum ar fi farurile rotunde cu emblema BMW, fac aspectul Heritage classic să arate perfect.
  + Află mai multe

  Motor boxer cu doi cilindri

  116
  Cuplu max. de strângere în Nm la 6 000 rpm
  220
  greutate la gol, complet umplută în kg
  1.170
  cc capacitate
  820
  mm înălțime șa
  Motor boxer cu doi cilindri în patru timpi răcit cu aer/ulei

  Motor boxer puternic pentru distracție în timpul pilotajului dinamic

  Motor boxer puternic pentru distracție în timpul pilotajului dinamic

  Motorul și sistemul electric sunt deja componente dovedite ale BMW R nineT. Motorul boxer zdravăn, răcit cu aer, cu două cilindri, are o capacitate de 1 170 cc și o putere de 81 kW (110 CP) pentru o experiență de pilotaj foarte dinamică. Și datorită ABS-ului standard și ASC-ului opțional poți utiliza această putere în siguranță, în orice moment.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul R nine T Scrambler

  Caracteristicile principale ale modelului R nine T Scrambler

  Atenție la detalii.
  R nineT Scrambler Faruri rotunde
  Furcă telescopică cu burdufuri.
  R nineT Scrambler Furcă telescopică cu burdufuri
  Rezervor de oțel compact.
  R nineT Scrambler Rezervor din oțel
  Indicator de viteză cu display analogic.
  R nineT Scrambler Vitezometru
  Scărițe cu dinți duri.
  R nineT Scrambler Scărițe
  Șa în stil piele patentat.
  R nineT Scrambler Șa
  Lampă spate cu LED modernă.
  R nineT Scrambler Lampă spate cu LED
  Sistem de evacuare la înălțime.
  R nineT Scrambler Sistem de evacuare

  Relaxare Scrambler.

  Relaxare Scrambler.

  Poziția de pilotaj pe verticală, relaxată este una din trăsăturile cheie ale unui Scrambler. Nu numai că arată întins pe spate, ci și oferă o senzație relaxantă de pilotaj. Chiar și drumurile lungi până la cea mai apropiată plajă sunt ca o briză, datorită ghidonului mai mare al motocicletei, comparativ cu modelul R nineT, perna de șa ușor redusă și scărițele care sunt poziționate oarecum mai jos și mai departe spre spate.

  + Află mai multe

  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

  Siguranță inclusă - datorită ABS și ASC opționale.

  Scrambler obișnuit. BMW Motorrad tipic. Când vine vorba de siguranță, fiabilitate și calitate, BMW R nineT Scrambler este pe primul loc. Modelul R nineT Scrambler este dotat standard cu ABS BMW Motorrad. De asemenea, ASC-ul opțional asigură o siguranță sporită la accelerare.
  Șa cusută în stil piele patentat.

  Șaua cusută din piele este impermeabilă și a fost realizată în condiții de înaltă calitate, cu accent pe o suprafață autentică și aspect vizual aferent.

  Mai multă individualitate

  Fără limite.

  Fără limite.

  Customizare la infinit: modelul R nineT Scrambler oferă o serie întreagă de moduri de a schimba aspectul vizual și, prin urmare, caracterul boxerului dinamic, în totalitate în funcție de gustul tău. Cu gama specială de accesorii exclusivă, proiectată la BMW Motorrad Spezial și accesoriile originale BMW Motorrad, poți face ca motocicleta ta să corespundă în totalitate preferințelor tale personale. Chiar și profesioniștii care realizează lucrări de customizare pot da frâu liber imaginației: datorită gradului ridicat de customizare, practic nu există limite atunci când vine vorba de R nineT Scrambler. 

  + Află mai multe

  Povești cu motociclete Scrambler

  Pe drum.

  Pe drum cu R nineT Scrambler.

  La ture cu R nineT Scrambler. Am venit să vizităm bărbați adevărați care își fac treaba și, în plus, iubesc motocicletele. Mânați de pasiunea lor, își fac propriile reguli, în loc de a urmări pur și simplu tendințele. Întotdeauna în căutarea inspirației și a experiențelor noi.

  Află mai multe

  Accesorii pentru modelul R nine T Scrambler

  Scrambler Senzația la utilizare

  Mai multe modele Heritage

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner