* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW R nineT Urban G/S.

Atrage privirile. Puternic. Cu răcire pe aer.

Bucură-te de sentimentul de încredere oferit de un boxer cu poziție de pilotaj pe verticală și relaxată, completat de tehnologia inovatoare. Alege din nenumărate opțiuni de customizare pentru propriile tale idei. Modelul R nineT Urban G/S face o afirmație clară: aduce un omagiu primelor zile din istoria de succes a seriei G/S BMW Motorrad. Doar o privire și este clar că R nineT Urban G/S surprinde spiritul off-road al acelei ere. În același timp, caracteristicile sale de pilotaj îl fac un adevărat membru al familiei nineT de astăzi. Modelul reflectă modul de viață al acelor vremuri: oamenii știau unde doreau să meargă și știau exact cum să ajungă acolo. La fel ca astăzi.

Designul modelului R nineT Urban G/S

Choose your style.

In addition to the Light white paint finish, there are now two paint finishes from the individualisation offer of BMW Motorrad: Option 719 Black storm metallic/Aurum and Option 719 Black storm metallic/Light white.

  Light white

  Light white puts the R nineT Urban G/S in the spotlight.

  Opt. 719 Black storm metallic/Light white

  The accentuation of the lines in Black storm metallic on Light white gives the tank an unique look.

  Opt. 719 Black storm metallic/Aurum

  An elegant play of colours is created by the combination of rich black and the shiny gold colour.

  Sursa de inspirație: inconfundabilă.

  Designul modelului R nineT Urban G/S atrage privirile. Elementele stilistice distinctive fac să fie o motocicletă puternică și robustă, care aduce un omagiu designului original G/S: roata din față de 19 inchi, furca telescopică cu burdufuri familiare, masca farurilor cu parbrizul și apărătoarea ridicată împotriva stropirii cu noroi definesc partea frontală a motocicletei. Profilul său este definit de liniile orizontale pronunțate. Elementele de caroserie albe și șaua roșie, îngustă, puțin mai lungă, revigorează spiritul legendarului model R 80 G/S din 1980. Motorul și cadrul negre evidențiază acest efect. De asemenea, noile instrumente clasice rotunde arată că Urban G/S face parte din familia nineT. R nineT Urban G/S excelează în toate, de la drumuri neasfaltate până la drumuri cu pietriș. Anvelopele opționale cu nituri și roțile cu spițe, scărițele Enduro, scutul termic fixat cu șuruburi și maneta de frână de picior din oțel evidențiază acest lucru, atât funcțional, cât și vizual.
  + Află mai multe

  Motor boxer cu doi cilindri opuși

  116
  Cuplu max. de strângere în Nm la 6 000 rpm
  221
  greutate la gol, complet umplută în kg
  1.170
  cc capacitate
  850
  mm înălțime șa
  Motor boxer cu doi cilindri opuși în patru timpi răcit cu aer/ulei

  Tehnologie pentru o distracție pură de pilotaj.

  Tehnologie pentru o distracție pură de pilotaj.

  Prin aspectul său, modelul R nineT Urban G/S rămâne credincios trecutului, dar în egală măsură arată respect pentru prezent și tehnologia modernă. Dispune de motorul și sistemul electric al BMW R nineT. R nineT Urban G/S respectă și standardul actual EU-4, datorită tehnologiei sale de ultimă oră. Motorul boxer puternic, răcit cu aer, cu două cilindri, are o capacitatede 1 170 cc și o putere de 81 kW (110 CP) pentru a furniza putere extrem de dinamică, chiar și la viteze reduse. Totul pentru o experiență de pilotaj ușoară și modernă. Sistemul ABS standard și sistemul ASC de control automat al stabilității te asigură că ești întotdeauna în siguranță atunci când gonești cu viteză pe șosea sau pe pietriș. Și mai există o ultimă referință vizuală la rădăcinile Enduro ale G/S: sistemul de evacuare ridicat din oțel inoxidabil, șlefuit.

  + Află mai multe

  Caracteristicile principale ale modelului R nineT Urban G/S

  Parte anterioară cu caracter distinctiv.
  R nineT Urban G/S Mască faruri
  Apărătoare frontală împotriva stropirii cu noroi.
  R nineT Urban G/S Apărătoare frontală împotriva stropirii cu noroi
  O schemă de culori perfectă.
  R nineT Urban G/S Schemă de culoare roșu
  Scărițe Enduro.
  R nineT Urban G/S Enduro Scărițe
  Roată față lată de 19 inchi.
  R nineT Urban G/S Roată față de 19 inchi
  Șa roșie.
  R nineT Urban G/S Șa
  Indicatoare albe.
  R nineT Urban G/S Indicatoare albe.
  Scut termic fixat cu șuruburi.
  R nineT Urban G/S Scut termic fixat cu șuruburi

  În poziție verticală și impunătoare.

  În poziție verticală și impunătoare.

  Triunghiul ergonomic echilibrat al modelului Urban G/S te menține agil și încrezător pe drum: ghidonul ușor mai mare, suprafața alungită a șeii și scărițele puțin mai adânci și mai late montate în spate oferă o experiență de pilotaj mai relaxată și mai sigură. Înălțimea standard a șeii din această serie este de 850 mm. Datorită unei șei mai joase opționale, R nineT Urban G/S oferă stabilitate pentru motocicliștii de aproape toate dimensiunile.

  O altă caracteristică vizuală este bancheta șeii cu aspect de piele. Este impermeabilă, lucrată cu măiestrie, cu accent pe suprafața autentică și culoare. Prin urmare, îmbrăcămintea, cum ar fi blugi închiși la culoare, poate duce la colorarea banchetei de șa. În general, acest efect de patină nu poate fi eliminat și nu constituie un defect.

  + Află mai multe

  Spiritul unei legende.

  Senzație Paris-Dakar cu R nineT Urban G/S.

  Raliul Paris-Dakar este legendar, asemeni oamenilor și vehiculelor care au participat la raliu. Joy Lewis explorează zilele timpurii ale raliului în deșert, în orașele în care cursa a început și în care s-a finalizat. Cei doi companioni ai săi: Hubert Auriol, care a câștigat de două ori raliul Paris-Dakar pe BMW în anii '80; și R nineT Urban G/S - o motocicletă al cărui design este reminiscent pentru legendarul R 80 G/S.  

  Află mai multe

  Mai multă individualitate

  Customizare, practic fără limite.

  Customizare, practic fără limite.

   

  Indiferent că îți dorești un aspect off-road sau o vibrație retro, R nineT Urban G/S îți reflectă starea de spirit specială. Așa că când vine vorba de customizare, posibilitățile sunt practic infinite, așa cum au fost atât de bine prezentate în nenumăratele aventuri din istoria G/S. Modelul R nineT Urban G/S poate fi transformat rapid într-o șa de o singură persoană, datorită cadrului detașabil.

  În plus, există o gamă personalizată de accesorii originale BMW Motorrad și echipament exclusiv, premium, opțional de la BMW Motorrad Spezial. Pe scurt: individualitatea ta este la fel de nerestricționată ca și plăcerea ta de pilotaj.   

  + Află mai multe

  BMW Motorrad Spezial

  Arată-ți personalitatea pe șosea.
  Fără improvizații, fără surprize, fără compromisuri. Cu BMW Motorrad Spezial, achiziționezi o motocicletă cu tușa ta personalizată, la cele mai înalte standarde de calitate.

  La BMW Motorrad Spezial, vei găsi în special echipamente opționale de înaltă calitate, precum seturile de piese forjate din opțiunea exclusivă 719 și culori Spezial sau accesorii pentru îmbunătățirea performanței, precum piesele HP.

  Îmbinarea dintre competențele de dezvoltare bazate pe o experiență îndelungată de la BMW Motorrad și interacțiunea dintre procesele complexe de producție și artizanatul înrădăcinat în tradiție creează un standard de semnificație și exclusivitate.

  Află mai multe

  Accesorii pentru noul model R nine T Urban G/S

  Stilul: pur și simplu atractiv

  Mai multe modele Heritage

  Evenimente corespondente

  Festivalul Pure&Crafted 2017

  Locație nouă, prieteni vechi: După doi ani la Berlin Postbahnhof, următorul Festival Pure&Crafted va avea loc la vechea centrală electrică Rummelsburg, în data de 26 și 27 august 2017. Cu tot farmecul industrial atât de tipic Berlinului, locația încărcată de istorie de pe râul Spree este locul perfect pentru două zile pline de cultură vintage, muzică și motociclete customizate. Ca să nu existe nicio îndoială după Festivalul Pure&Crafted din 2015: muzica și motocicletele pur și simplu sunt menite să fie împreună. Numele spune totul: iubitorii de muzică pură, simplă, fără artificii, la chitară, vor avea parte de tot ce este mai bun la cel de-al treilea festival, care se mândrește cu o nouă linie apreciată la nivel internațional. De data aceasta, motocicletele și noul Heritage vor fi mai mult în centrul atenției în duminica festivalului. Va fi prezentat un stil de viață pe motocicletă, cu nenumărați constructori care execută lucrări de customizare, plimbări pe motociclete și un program pentru copii. Dar un lucru este și sigur: duminică va fi muzică din plin. Sună bine? Atunci să fi acolo!

  Mergi la eveniment

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner