Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

BMW R nineT Urban G/S

Autentic, atrăgător, echilibrat

Drumul - sau nu, ocolișul este obiectivul. Și când vine vorba de pietriș neasfaltat, modelul R nineT Urban G/S este tot în elementul său. Designul său citează primele modele G/S. Pe primul loc este legendarul BMW R 80 G/S. Și odată cu el, ideea că totul este posibil.  Geometria cu poziția de ședere verticală, relaxată, comportamentul la deplasare echilibrat și motorul boxer cu sunetul său inconfundabil te provoacă: Este timpul să scrii din nou istorie cu R nineT Urban G/S - povestea ta. Personal, individual și complet #Soulfuel.

Tradiția - regândită

O privire înapoi și totuși înainte

În anii 80, nimeni nu putea ignora aspectul tipic al modelului G/S. Cele trei culori ale modelului R nineT Urban G/S sunt o trimitere inconfundabilă la această perioadă de timp.

  Option 719 Underground uni/Alb Light uni

  Având un stil rezervat și totuși îndrăzneț: designul în Underground uni/Alb Light uni cu accente negre subliniază aspectul cool al motocicletei tale.

  Alb Light unic cu bandă

  Albul strălucitor, șasiul negru și șaua în culoarea roșu deschis fac din motocicletă o atracție.

  Albastru Imperial metalizat

  Indiferent dacă ești pe străzile din oraș sau din afara acestuia: Albastrul Imperial metalizat îți garantează un aspect unic și elegant.

  Instrument rotund clasic al vitezometrului
  În imagine vedem instrumentul rotund al vitezometrului pentru modelul R nineT.
  Schema de culori clasică
  În imagine vedem combinația de culori a vopselei și șaua roșie a modelului R nineT Urban G/S.
  Motor boxer
  În imagine vedem motorul boxer al modelului R nineT Urban G/S.
  Formă standard a rezervorului și capac al prizei de aer
  În imagine vedem forma rezervorului și capacul prizei de aer pentru modelul R nineT Urban G/S.
  Parte frontală distinctivă
  În imagine vedem partea frontală distinctivă a modelului R nineT Urban G/S.
  Instalație de eșapament cu o țeavă cu scut termic
  În imagine vedem instalația de eșapament a modelului R nineT Urban G/S.
  Scărițe grosiere zimțate
  În imagine vedem scărițele modelului R nineT Urban G/S.
  Far și semnalizatoare cu leduri
  În imagine vedem farurile și semnalizatoarele cu leduri ale modelului R nineT Urban G/S.

  Motocicleta care trezește amintiri. Urcă-te pe ea și pleacă - nu destinația contează, ci călătoria.

   ”

  Ulli Sengenberger

  Proiectare culoare, grafică și de suprafețe R nineT

  Creează-ți propria legendă

  Creează-ți propria legendă

  Nu există nimic mai frumos decât modelele puternice. La fel este și în design. Cu toate acestea, R nineT Urban G/S îți oferă o serie de posibilități pentru a deveni memorabil. Cu pachetul de piese frezate Option 719 Classic remarci imediat calitatea și dragostea pentru iscusința meșteșugărească. Iar roțile cu spițe încrucișate eloxate aurii îți pun în mișcare individualitatea.

  + Află mai multe

  Cel care înțelege distracția - plăcerea de a conduce.

  Să ai pentru fiecare subiect de interes

  Plin de energie prin traficul urban sau preferi o întoarcere spontană peste poteca de pietriș neasfaltată? Motorul boxer răcit cu aer/ulei se potrivește cu ideile tale. Și îți oferă multă plăcere la condus. Comportamentul la rulare este echilibrat și plin de dinamică ori de câte ori contează. Curba cuplului motor optimizată îți garantează valori de accelerație dinamică între 4000 și 6000 rot/min. Deci exact intervalul unde îți vin cele mai spontane idei. Cuplul maxim continuă să fie de 116 Nm la 6000 rot/min. Și, bineînțeles, motorul boxer respectă cerințele standardului Euro 5.

  + Află mai multe
  116
  Nm cuplu motor max. la 6000 rot/min
  223
  Masa proprie a vehiculului, gata de drum, cu rezervorul plin, în kg
  1,170
  cmc capacitate cilindrică
  850
  mm înălțime șa
  Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri răcit cu aer/ulei

  Confort? Normal

  O urmă înclinată

  O urmă înclinată

  Modelul R nine T Urban G/S impresionează prin comportamentul său la deplasare echilibrat. În noul mod Dirt al modurilor de deplasare Pro poți utiliza acum sistemele de control ASC sau DTC mult mai târziu: la drumurile cu pietriș din afara șoselei. Iar iluminarea adaptivă în viraje asigură o iluminare optimă a interiorului curbei atunci când vehiculul este înclinat între 7 ° și 25 °.

  + Află mai multe

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  More about #Soulfuel

  spinner