* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

NOUL BMW R 1250 RS.

SPORT TOURING ÎN PLIN AVÂNT.

Fiecare tură pe două roți este determinată de doi factori: timpul și distanța. Cu noul BMW R 1250 RS poți să parcurgi mai multă distanță în fiecare tură. Cuplul zdravăn de 143 Nm și puterea de 100 kW (136 CP) ale motorului boxer te ajută să accelerezi și mai rapid până la viteza ta de croazieră. Tehnologia inovatoare BMW ShiftCam îți oferă mai mult cuplu și o elasticitate impresionantă pe întreaga plajă de turație. Așa că poți sprinta în mod impresionant pe asfalt în orice situație. Partea frontală redesenată îi dă farului cu LED un look nou și sportiv și protejează eficient împotriva vântului. Un lucru e sigur – indiferent cât drum lași în spate într-o anumită perioadă: cu R 1250 RS plăcerea ta de a conduce crește cu fiecare metru parcurs. 

DESIGNUL LUI R 1250 RS

Alege-ți stilul.

Cu diferite variante de culoare și de stil, arăți bine la orice viteză.

  Style Sport

  Cu varianta alb Light uni Style Sport, te poți bucura de o prezență strălucitoare și subliniezi latura sportivă a modelului R 1250 RS.

  Negru Storm metalizat

  În versiunea de bază, în clasicul negru Storm metalizat transformi ziua în noapte. Elemente argintii precum rezemătoarele de picior și ghidonul pun accente strălucitoare.

  Style Exclusive

  Faceți o declarație a exclusivității cu albastrul Imperial metalizat. Aparițiile elegante sunt garantate datorită ansamblului general de culoare închisă. Etrierele de frână aurii, cadrul principal și roțile în gri Agat, inscripția Exclusive și capacul de rezervor din oțel inoxidabil sunt o împreună o mărturie a valorii sale.

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  Sportivitatea se întâlnește cu ergonomia.

  R 1250 RS combină sportivitatea cu abilitățile de touring. Fața complet revizuită, inclusiv noul spoiler de sub motor, accentuează impresia generală dinamică a acestui Sport Tourer. Amplasarea simetrică a celor două faruri îi dă lui R 1250 RS un aspect echilibrat și modern. Geometria ghidonului asigură o poziție în șa sportivă. 

  + Află mai multe

  MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

  1,254
  cmc cilindree
  100
  kW (136 CP) la 7.750 rpm
  143
  Nm cuplu max. la 6.250 rpm
  200
  Viteză max. peste 200 km/h

  Cu forță maximă înainte.

  Cu forță maximă înainte.

  BMW ShiftCam este numele tehnologiei inovatoare care îți permite să accelerezi mai tare de la orice turație. Acest obiectiv este atins prin intermediul unui sistem de control variabil al arborelui cu came. Creșterea la 100 kW (136 CP) îți dă mai multă putere și, cu extinderea cilindreei la 1.254 cmc, posibilitatea să faci un sprint puternic pe banda de viteză. Creșterea de cuplu (max. 143 Nm) este observabilă în orice plajă de turație, astfel încât forța tipică de boxer și plăcerea pură a pilotajului sunt garantate. 

  + Află mai multe

  EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL NOULUI R 1250 RS

  Iată ce e nou.

  Display TFT cu conectivitate.

  Display TFT cu conectivitate.

  Conectează smartphone-ul la motocicletă prin Bluetooth. Ecranul de 6,5”’ îți arată toate informațiile legate de motocicleta ta și îți oferă, în combinație cu aplicația pentru smartphone, elemente suplimentare, precum navigație, muzică și telefonie. 

  + Află mai multe

  ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI R 1250 RS

  BMW ShiftCam.
  R 1250 RS BMW ShiftCam
  Style Sport
  Modelul R 1250 RS în Style Sport în culoarea alb Light uni.
  Stilul Exclusive.
  R 1250 RS in a curve
  Dynamic ESA de ultimă generație.
  R 1250 RS Dynamic ESA
  Extensie a modurilor de pilotaj.
  Deplasare în curbe cu R 1250 RS
  Conectivitate.
  R 1250 RS cockpit with TFT display
  Apel inteligent de urgență (ECALL).
  R 1250 RS ECALL and fittings
  Tobă de eșapament sport.
  BMW R 1250 RS cu tobă de eșapament sport

  MAI MULT INDIVIDUALISM

  O motocicletă care se potrivește perfect cu gusturile tale.

  Pentru R 1250 RS există o gamă foarte variată de echipament opțional și de accesorii originale BMW Motorrad. Așa că poți să-ți configurezi motocicleta conform preferințelor tale.

  AFLĂ MAI MULTE

  ȚINUTA CARE SE ASORTEAZĂ

  MOTOCICLETE SIMILARE

  spinner