Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

Modelul BMW R 1250 RS

Touring sportiv pe banda de depășire

Modelul BMW R 1250 RS este un Tourer sport cu un caracter puternic. Caracterizat de motorul boxer cu doi cilindri cu tehnologie BMW ShiftCam, acesta întruchipează deja, din punct de vedere vizual, dominanța sportivă și plăcerea nealterată de a conduce. Datorită protecției împotriva condițiilor meteorologice, precum și a poziției relaxate în scaun și a sistemelor de asistență, te bucuri de fiecare viraj și fiecare kilometru – singur sau cu un partener. Fiecare impuls al Boxerului te împinge înainte – din ce în ce mai departe. În fiecare călătorie și cu fiecare avânt dinamic. Plin de încredere în sine și de încredere, cere mai mult – și vei primi. În spiritul #NeverStopChallenging.

Sportivitatea este atât de confortabilă

Lumină emblematică de mers pe timp de zi cu LED-uri
Parte frontală cu lumină de mers pe timp de zi cu LED-uri a modelului R 1250 RS
Priză de încărcare USB practică
Priza de încărcare USB a modelului R 1250 RS
Ghidon tubular confortabil
Ghidonul tubular al modelului R 1250 RS
Șa încălzită confortabilă
Șaua încălzită a modelului R 1250 RS
Priză de încărcare de 12 V consacrată
Priză de încărcare de 12 V din partea din spate a modelului R 1250 RS
Corescreen Sport informativ
Corescreen Sport al modelului R 1250 RS
Mai multă siguranță ca dotare de serie cu DTC și ABS Pro
Instalația de frână a modelului R 1250 RS
Versiune monoloc zveltă și sportivă
Partea din spate sportivă a modelului R 1250 RS

Mai mult pe drum, mai puține opriri

Mai mult pe drum, mai puține opriri

Eficiența modului de conducere Eco completează de acum modurile de conducere Rain și Road ca dotare de serie. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a alege între deplasarea eficientă și sportivitatea dinamică obișnuită. Afișajul de stare de pe afișajul TFT de 6,5 inchi îți arată setarea respectivă. Iar noile moduri de conducere opționale Pro, cu Dynamic și Dynamic Pro, asigură mai multă performanță în timpul turului tău.

+ Află mai multe
1.254
cmc capacitate cilindrică
100
kW (136 CP) la 7750 rot/min
143
Cuplu motor max. la 6250 rot/min în Nm
3,3
Secunde accelerație de la 0 la 100 km/h
Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/lichid

Mai multă tracțiune în orice situație

Motorul boxer cu tehnologia consacrată BMW ShiftCam dispune de două profiluri diferite ale arborilor cu came de admisie. Datorită controlului variabil al arborelui cu came, sistemul de propulsie impresionează cu o rulare superioară, o eficiență ridicată sau chiar cu o dezvoltare impresionantă a cuplului, în funcție de solicitare: pentru o accelerație de-a dreptul agresivă. Creșterea până la cuplul maxim de 143 Nm este perceptibilă în orice interval de turație: atât în timpul sprinturilor pe banda de depășire, cât și în timpul accelerării puternice la ieșirea din viraj.

+ Află mai multe

Tourer sportiv expresiv

Mai multe opțiuni

Un Boxer, trei fețe. De la clasic, purist, sportiv, dinamic și până la o eleganță marcantă: în fiecare dintre cele trei combinații de culori, caracterul sportiv de touring inegalabil de dinamic al modelului R 1250 RS este exprimat perfect.

Alb Light uni

În această variantă, modelul R 1250 RS se prezintă într-un mod foarte purist. Motorul boxer atrage atenția în mod deosebit aici.

Sport

Culorile alb Light uni/albastru Racing metalizat/roșu Racing uni sunt un omagiu foarte clar adus BMW Motorsport. Aspectul sportiv este completat de versiunea monoloc, cu cadru alb și suporturi pentru etrier de frână aurii.

Triple Black

În atenția iubitorilor de design: Negru Storm metalizat cu cadru gri Agat scoate perfect în evidență liniile. Suporturile pentru etrier de frână aurii și spoilerul motorului din oțel inoxidabil pun accente marcante.

Sportiv din față până în spate

De la partea frontală caracteristică cu lumina emblematică de mers pe timp de zi și noile semnalizatoare cu LED, până la parbrizul înalt și căptușeala integrală și versiunea monoloc scurtă, sportivă și zveltă: R 1250 RS este un Tourer sportiv pur. Sigur și încrezător. Orientat spre performanță și dominant. Confortabil și dornic de viraje. Exact așa cum promit liniile întregi ale motocicletei. Și exact așa cum îți dorești.

+ Află mai multe

Pachetul complet ideal

Fiecare R 1250 RS combină sportivitatea cu adecvarea pentru touring. Acum depinde de tine să decizi încotro se îndreaptă călătoria – în adevăratul sens al cuvântului. Am creat trei pachete de soluții care sunt adaptate în mod specific dorințelor tale.

+ Află mai multe
Pachetul Dinamic

Pentru tine, fiecare linie dreaptă este doar o pregătire pentru următorul viraj? Pachetul nostru Dinamic te sprijină în dorința ta de a merge înainte.

  • Modurile de conducere Pro îți oferă două programe orientate spre performanță pură cu Dynamic și Dynamic Pro.
  • Controlul dinamic al frânei motorului (MSR) previne alunecarea sau blocarea roții din spate: pentru mai multă stabilitate și control.
  • Asistentul de comutare Pro permite schimbarea într-o treaptă superioară sau inferioară fără acționarea ambreiajului.
  • Dynamic ESA oferă o diferență mare între confort și sportivitate pură. Prin reglarea automată a amortizării și pretensionării arcului, acesta asigură cea mai bună tracțiune chiar și în poziție înclinată.
Pachetul Confort

Cu pachetul Confort poți aborda fiecare tur într-un mod relaxat. Chiar înainte de primul metru, singurul lucru care contează aici este plăcerea de a conduce fără griji.

  • Datorită sistemului Keyless Ride, cheia pentru pornirea autovehiculului poate rămâne pur și simplu în geantă – nu mai este nevoie să o cauți sau să scormonești după aceasta.
  • La acestea se adaugă mânerele încălzite pentru o căldură plăcută a degetelor și un sistem de control al presiunii de umflare a anvelopei (RDC).
  • Instalația de eșapament cromată, sau, alternativ, curba cromată reprezintă un element vizual suplimentar.
Pachetul Touring

Dacă te bucuri atât de mult drumul și timpul petrecut pe motocicletă și dacă poți parcurge câțiva kilometri în plus, pachetul Touring îți asigură o călătorie confortabilă.

  • Pregătirea pentru un sistem de navigație, precum și reglarea automată a vitezei sunt, practic, chestiuni de rutină.
  • Iar cricul central îți fixează motocicleta în mod fiabil, chiar dacă bagajele grele sunt agățate de fiecare dintre cele două suporturi pentru bagaje.

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege. 

Află mai multe

Mai multă individualitate

Cu gama extinsă de dotări speciale și accesorii originale BMW Motorrad, poți transforma R 1250 RS exact în motocicleta de care ai nevoie. Gama se extinde de la variantele de șa și cutii până la îmbunătățirile de înaltă calitate ale Option 719.

Spre accesorii

Și mai multă plăcere boxer

spinner