* Această ofertă este disponibilă la dealerii BMW Motorrad participanți si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 31.12.2022, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment. Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an în plus faţă de contractul de leasing dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioadă contractuală de 48 de luni cu rate lunare fixe, dobândă fixă 3,99% si 52% valoare reziduală garantată ca opțiune finală de plată. Ratele includ TVA 19% și asigurarea CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul dorește să returneze motocicleta la final de contract, acesta nu mai trebuie sa efectueze plata finală opțională. In funcție de starea in care este returnată motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

NOUL BMW R 1250 RS.

SPORT TOURING ÎN PLIN AVÂNT.

Fiecare tură pe două roți este determinată de doi factori: timpul și distanța. Cu noul BMW R 1250 RS poți să parcurgi mai multă distanță în fiecare tură. Cuplul zdravăn de 143 Nm și puterea de 100 kW (136 CP) ale motorului boxer te ajută să accelerezi și mai rapid până la viteza ta de croazieră. Tehnologia inovatoare BMW ShiftCam îți oferă mai mult cuplu și o elasticitate impresionantă pe întreaga plajă de turație. Așa că poți sprinta în mod impresionant pe asfalt în orice situație. Partea frontală redesenată îi dă farului cu LED un look nou și sportiv și protejează eficient împotriva vântului. Un lucru e sigur – indiferent cât drum lași în spate într-o anumită perioadă: cu R 1250 RS plăcerea ta de a conduce crește cu fiecare metru parcurs. 

DESIGNUL LUI R 1250 RS

Alege-ți stilul

Fie că este purist, dinamic sau exclusiv: Modelul tău R 1250 RS subliniază stilul tău de conducere și din punct de vedere vizual. Alege aspectul cu care veți cuceri noi destinații ca o echipă.

  Sport

  În această variantă de design, vopseaua alb Light uni asigură o prezență strălucitoare și scoate în evidență partea sportivă a modelului R 1250 RS.

  Negru Storm metalizat

  Cu vopseaua clasică negru Storm metalizat transformi ziua în noapte. Elementele argintii, cum ar fi scărițele pentru picioare și ghidonul, creează accente strălucitoare.

  Exclusive

  Faceți o declarație a exclusivității cu albastrul Imperial metalizat. Aparițiile elegante sunt garantate datorită ansamblului general de culoare închisă. Etrierele de frână aurii, cadrul principal și roțile în gri Agat, inscripția Exclusive și capacul de rezervor din oțel inoxidabil sunt o împreună o mărturie a valorii sale.

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  Sportivitatea se întâlnește cu ergonomia.

  R 1250 RS combină sportivitatea cu abilitățile de touring. Fața complet revizuită, inclusiv noul spoiler de sub motor, accentuează impresia generală dinamică a acestui Sport Tourer. Amplasarea simetrică a celor două faruri îi dă lui R 1250 RS un aspect echilibrat și modern. Geometria ghidonului asigură o poziție în șa sportivă. 

  + Află mai multe

  MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

  1,254
  cmc cilindree
  100
  kW (136 CP) la 7.750 rpm
  143
  Nm cuplu max. la 6.250 rpm
  200
  Viteză max. peste 200 km/h

  Cu forță maximă înainte.

  Cu forță maximă înainte.

  BMW ShiftCam este numele tehnologiei inovatoare care îți permite să accelerezi mai tare de la orice turație. Acest obiectiv este atins prin intermediul unui sistem de control variabil al arborelui cu came. Creșterea la 100 kW (136 CP) îți dă mai multă putere și, cu extinderea cilindreei la 1.254 cmc, posibilitatea să faci un sprint puternic pe banda de viteză. Creșterea de cuplu (max. 143 Nm) este observabilă în orice plajă de turație, astfel încât forța tipică de boxer și plăcerea pură a pilotajului sunt garantate. 

  + Află mai multe

  EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL NOULUI R 1250 RS

  Iată ce e nou.

  Display TFT cu conectivitate.

  Display TFT cu conectivitate.

  Conectează smartphone-ul la motocicletă prin Bluetooth. Ecranul de 6,5”’ îți arată toate informațiile legate de motocicleta ta și îți oferă, în combinație cu aplicația pentru smartphone, elemente suplimentare, precum navigație, muzică și telefonie. 

  + Află mai multe

  ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI R 1250 RS

  BMW ShiftCam.
  R 1250 RS BMW ShiftCam
  Style Sport
  Modelul R 1250 RS în Style Sport în culoarea alb Light uni.
  Stilul Exclusive.
  R 1250 RS in a curve
  Dynamic ESA de ultimă generație.
  R 1250 RS Dynamic ESA
  Extensie a modurilor de pilotaj.
  Deplasare în curbe cu R 1250 RS
  Conectivitate.
  R 1250 RS cockpit with TFT display
  Apel inteligent de urgență (ECALL).
  R 1250 RS ECALL and fittings
  Tobă de eșapament sport.
  BMW R 1250 RS cu tobă de eșapament sport

  MAI MULT INDIVIDUALISM

  O motocicletă care se potrivește perfect cu gusturile tale.

  Pentru R 1250 RS există o gamă foarte variată de echipament opțional și de accesorii originale BMW Motorrad. Așa că poți să-ți configurezi motocicleta conform preferințelor tale.

  AFLĂ MAI MULTE

  ȚINUTA CARE SE ASORTEAZĂ

  MOTOCICLETE SIMILARE

  spinner