#PluggedToLife

Familia de scutere

Scuterele noastre îți permit să experimentezi marele oraș într-un mod spontan, flexibil și nou. Acest lucru este posibil datorită mecanismelor de acționare agile, a proporțiilor clar definite și a spațiilor de depozitare practice. Tehnologia BMW Motorrad consacrată îți oferă confort și siguranță. Iar BMW Motorrad Connectivity și aplicația BMW Motorrad Connected te conduc perfect interconectat prin metropolă.

+ Află mai multe

Modelele noastre Urban Mobility

CE 02

Electric scooter? eMoped? eParkourer! With the CE 02, you can move through your city quickly, agilely and creatively.

CE 04

Revoluția silențioasă: Plin de energie, eficient, electric și cu design modern: Cu soluțiile sale inteligente Connectivity, modelul BMW CE 04 se integrează perfect în viața ta de zi cu zi și astfel pornește astfel o nouă eră nu numai cu designul său.

C 400 X

Descoperă orașul curbă după curbă: Spontan, atractiv, dinamic și nu poate fi deranjat de niciun blocaj:: Astfel, deplasarea în oraș este cu adevărat distractivă.

C 400 GT

Prin oraș și mai departe. Mecanism de acționare suveran, confort la deplasare, precum și protecție împotriva vântului și a intemperiilor: călătoria poate dura mai mult timp. BMW Motorrad Connectivity asigură comunicarea și cele mai bune conexiuni.

Pentru orașe pline de oportunități

Modelul Concept CE 02 de la BMW Motorrad aduce o nouă distracție în oraș. Propulsia sa electrică oferă un cuplu maxim din staționare și îți permite să navighezi fără efort prin trafic. Designul este nou, revoluționar, minimalist și te face să vrei să pleci imediat.

+ Află mai multe
Spre Concept CE 02 external-link-arrow-slim

BMW Motorrad ConnectedRide

BMW Motorrad ConnectedRide înseamnă a fi interconectat. Astfel, cu aplicația BMW Motorrad Connected poți aduce funcții ale smartphone-ului tău, precum telefonie, muzică și navigație, fără fir pe display-ul TFT al motocicletei tale și poți continua să le utilizezi în mod normal. Și acesta este doar începutul.

+ Află mai multe
Către ConnectedRide external-link-arrow-slim

Descoperă orașul tău

spinner