Aceasta este noua eră a mobilității

BMW CE 04

BMW CE 04

Aceasta este noua eră a mobilității –  prima motocicletă electrică BMW: BMW CE04. Cu o autonomie de 130 de kilometri, zilele tale vor fi mult mai uşoare. Puterea BMW Motorrad combinată cu energia electrică într-un design modern și vizionar. Experimentează viitorul încărcării: putere maximă, emisii zero. Simte schimbarea și fii parte din revoluția silenţioasă acum. #pluggedtolife

GĂSEŞTE UN DEALER TEST RIDE

ACEEAȘI PUTERE, ALTFEL DE ENERGIE

Puterea BMW Motorrad combinată cu noua energie de încărcare: eficientă, silențioasă și cu zero emisii. BMW CE 04 va deveni o parte naturală a vieții tale de zi cu zi. Își atrage energia din prizele normale, Wallbox-ul de acasă sau de la o stație publică de încărcare atunci când ești în deplasare. Indiferent cum este ziua ta, scuterul nostru alimentat electric este întotdeauna parte din ea.

+ Află mai multe

Rapid, simplu și flexibil: asta numim noi confortabil. Începi ziua plin de energie, iar BMW CE 04 te așteaptă deja cu bateria încărcată. De la priza domestică la BMW Wallbox și staţiile publice de încărcare, poţi opta pentru oricare dintre aceste trei opțiuni pentru a alimenta BMW CE 04 cu energia necesară. Cu încărcătorul rapid opțional, obții mai mult din fiecare încărcare.

+ Află mai multe

DESIGNUL NE UNEŞTE

CREEAZĂ-ŢI PROPRIUL CE 04

Designul BMW CE 04 este de viitor și totuși atemporal. Cele două concepte de culoare, "Style Avantgarde” și „Alb Light”, au fost adaptate cu precizie la aspectul modern și inconfundabil al BMW CE 04 și au stabilit noi puncte impresionante de atracție. Configurează-ți acum propriul BMW CE 04.

Alb Light uni

Albul strălucitor reflectă metropola, care plusează în mod dinamic și deschis ca un spațiu modern de interpretare.

Style Avantgarde

Modelul BMW CE 04 în style Avantgarde, gri Magellan metalizat, cu diversele sale benzi se integrează expresiv și încrezător în peisajul marelui oraș: nobil, de înaltă calitate și expresiv.

MODERN, CU STIL, CALITATIV

AFLĂ MAI MULTE AFLĂ MAI MULTE AFLĂ MAI MULTE AFLĂ MAI MULTE AFLĂ MAI MULTE AFLĂ MAI MULTE AFLĂ MAI MULTE AFLĂ MAI MULTE
CASCA SAO PAULO
CASCA SAO PAULO
URBAN MOBILITY
URBAN MOBILITY
VARIO TOPCASE
VARIO TOPCASE
ÎMBRĂCĂMINTE BMW MOTORRAD
ÎMBRĂCĂMINTE BMW MOTORRAD
DESIGN DE LUMINI EMBLEMATIC
DESIGN DE LUMINI EMBLEMATIC
DISPLAY COLOR TFT DE DIMENSIUNE MARE
DISPLAY COLOR TFT DE DIMENSIUNE MARE
SET DE AUTOCOLANTE DECOR ELEGANTE
SET DE AUTOCOLANTE DECOR ELEGANTE
COMPARTIMENT DE DEPOZITARE PRACTIC
COMPARTIMENT DE DEPOZITARE PRACTIC

Puterea electrică cucereşte orașul cu designul revoluționar, echipamentele, hainele potrivite și noul mod de a pilota. Entuziasmul nostru pentru motociclete nu are limite. și mânați de aceeași dorință de perfecțiune, concepem și realizăm îmbrăcăminte BMW Motorrad. Aceasta combină materialele funcționale cu confortul la purtare. Aceasta combină calitatea cu designul autentic. Este confortabilă în timpul mersului și arată bine lângă motocicletă.

+ Află mai multe
ÎMBRĂCĂMINTE BMW MOTORRAD external-link-arrow-slim

Descoperă mai multe despre modelele noastre electrice

spinner