BMW CE 04

Aceasta este noua eră a mobilității –  prima motocicletă electrică: BMW CE 04. Cu o autonomie de 130 de kilometri, zilele tale vor fi mult mai uşoare. Puterea BMW Motorrad combinată cu energia electrică într-un design modern și vizionar. Experimentează viitorul încărcării: putere maximă, emisii zero. Simte schimbarea și fii parte din revoluția silenţioasă acum. #PluggedToLife

+ Află mai multe
TEST RIDE external-link-arrow-slim

Revoluția întâlnește evoluția

Revoluția întâlnește evoluția

Când vine vorba de confort și siguranță, cu BMW CE 04 te bazezi pe tehnologia BMW Motorrad, dovedită și testată. ABS, ASC și asistent pentru apeluri inteligente în caz de urgență ECALL sunt standard, cu DTC, ABS Pro disponibile ca opțiuni. Variantele de șa disponibile suplimentar cu spătar integrat și încălzire, precum și asistența electrică pentru marșarier asigură confortul în oraș. Iar cu Keyless Ride începi integrarea perfectă a modelului BMW CE 04 în viața ta mobilă – în adevăratul sens al cuvântului: te așezi și pleci, cheia rămâne în buzunar.

+ Află mai multe

Mobil și conectat optim

Mobil și conectat optim

Nu îți scapă nimic, nu ratezi nimic, te bucuri de toate. Modelul BMW CE 04 creează noi conexiuni perfecte cu BMW Motorrad Connectivity și aplicația BMW Motorrad Connected. Display-ul TFT de 10,25“ cu posibilitate de divizare a ecranului devine interfața dintre lumile digitală și analogică. Indiferent dacă este vorba despre date de performanță, autonomie, durata de încărcare sau playlist-ul preferat, următoarea destinație sau un apel telefonic: mobilitatea și comunicarea fuzionează. La fel și viața ta de zi cu zi. Smartphone-ul tău rămâne pur și simplu în compartimentul de depozitare etanș la apă și ventilat și se încarcă datorită conexiunii USB-C.

+ Află mai multe

Conectare prin design

Cele două concepte de culoare se potrivesc perfect cu designul modern și inconfundabil al modelului BMW CE 04. Acestea subliniază designul inovator și stabilesc repere distinctive.

Avantgarde

Expresiv și încrezător: modelul BMW CE 04 Avantgarde în culoarea albastru Imperial metalizat.

Alb Light uni

Albul strălucitor reflectă metropola, care plusează în mod dinamic și deschis ca un spațiu modern de interpretare.

BMW CE 02

Time to get up! O nouă zi așteaptă să fie modelată de tine. Dar astăzi este diferit. Nu te trezești doar ca să-ți faci treaba. Te trezești pentru a face ceva important. Ce faci pentru asta? Te urci pe un nou mijloc de transport care te catapultează într-o nouă realitate. Doar în câteva secunde. Complet electric. Pe străduțe înguste și aliniamente stradale lungi. Prin orașul Tău, pe care îl iubești așa de mult. O simți: Ești #PluggedToLife în timp ce schimbi mobilitatea - ba nu - chiar lumea pe CE 02. Și arăți al naibii de bine făcând asta.

+ Află mai multe
CONTACTEAZĂ UN DEALER external-link-arrow-slim

Move your way

Totul la CE 02 este conceput pentru o manevrare ușoară și plăcerea maximă de a conduce. Cu sistemul Keyless Ride, pur și simplu te urci și pornești. Datorită greutății reduse de 120 kg, ai întotdeauna totul sub control. Ești eficient la drum cu o transmisie prin curea care practic nu necesită întreținere. Cu numeroase puncte forte în ceea ce privește tehnologia, confortul și conectivitatea, eParkourer îți oferă suport maxim pe drumul tău spre următoarea locație.

Hop on

CE 02 este ușor de condus pentru aproape toată lumea. Ca și în cazul unui moped de 50 cmc, poți începe să conduci cu un permis de conducere AM încă de la vârsta de 15 ani. De asemenea, poți conduce și cu un permis de conducere auto sau cu un permis de conducere A1.

Enter the playground

CE 02 schimbă regulile. Elementele jucăușe îl fac să atragă toate privirile - definiția distracției în timp ce conduci. Aspect „zgomotos” și sistem electric silențios. Revoluționar. Emblematic. Conștientizarea problemelor de mediu cu stil.

Explore the city

Motoretă electrică? Moped electric? Scuter electric? Nope! eParkourer este un simbol al noii scene a mobilității urbane. Se deplasează prin oraș ca un alergător de parkour. Rapid, manevrabil, creativ. Și îl cucerește.

Designul unei noi generații

Ideas nonstop

Îți modelezi ziua, eParkourer-ul tău modelează mediul. Oriunde mergeți, sunteți remarcați. Stilul progresiv se vede: sunteți pe cale să faceți următorul lucru important. Time to move on.

Cosmic black uni

Black, bold – Declarația ta. În producția de serie, modelul CE 02 este prevăzut cu vopsea Cosmic black uni și o șa neagră monocrom. Gri granit metalizat pentru contraste cool, designul cu benzi conferă un aspect fresh.

Cosmic black uni 2

Dotată cu pachet Highline, CE 02 devine și mai extrovertit: cu vopseaua exclusivă Cosmic black uni 2, șa cu 3 culori și 22 de benzi, inclusiv set benzi jante. Furca de culoare aurie reprezintă cireașa de pe tort.

Timpul de repaus este timp de încărcare

Considerăm că este confortabil: când îți începi ziua plin de energie, modelul tău BMW CE 04 te așteaptă deja cu bateria de propulsie încărcată. Se încarcă ușor la priza de uz casnic de 220 V sau la Wallbox-ul tău BMW. Iar cu încărcătorul rapid opțional, ai parte de și mai mult la fiecare încărcare – și anume mai mult timp: În continuare îți poți încărca modelul tău BMW CE 04 de la 0 % la 80 % în doar 65 de minute la Wallbox-ul BMW, sau pe drum, la curentul de încărcare maxim.

+ Află mai multe

Știi exact când este timpul să te deconectezi și să îți reîncarci bateriile. Acesta este momentul perfect pentru a reîncărca și CE 02. La fel ca și smartphone-ul tău, îl reîncarci pur și simplu la priza din casă. Poți încărca versiunea de 4 kW de la 20 % la 80 % în 1 oră și 25 de minute. Versiunea de 11 kW are nevoie de 1 oră și 40 de minute pentru acest lucru, cu un încărcător rapid opțional. Complet încărcată, versiunea de 11 kW poate parcurge până la 90 de kilometri, iar cea de 4 kW până la 50 de kilometri - mai mult decât suficient pentru toate planurile tale.

+ Află mai multe

Stay connected

Nu rata nimic

Let’s be E-Mail-Friends. Abonează-te la noutățile eParkourer și urmărește-i cursa nebună prin cartierele din marele oraș.

Abonează-te acum external-link-arrow-slim

Stay #PluggedToLife

spinner