R 1300 GS Trophy | R 1300 GS

Spre Configurator
„ 

Împreună ieșim de pe drumurile bătătorite.

 ”

Modelul tău BMW R 1300 GS Trophy

Mergi pe drumul tău

Mai ales atunci când nu există încă un drum, eu sunt alături de tine. Tu ai curaj. Voință. Și încrederea în tine însuți. Ai nevoie de o motocicletă care să fie la înălțimea obiectivelor tale. Doar în afara drumului devine clar cine are calități de lider - pilot și motocicletă. Pentru că fiecare obstacol îți dezvăluie adevăratul caracter. Poți conta pe mine că nu te voi dezamăgi niciodată. Acesta este #SpiritOfGS. Și asta este promisiunea mea, modelul tău R 1300 GS Trophy.

+ Află mai multe

Repere pentru adevărații aventurieri

Treci prin nisip, urci dealuri, traversezi ape: Această dotare a fost creată pentru tine. De la grilajul de protecție pentru radiator până la șaua înaltă - totul aici este conceput pentru a-ți oferi ție și motocicletei tale cel mai bun potențial off-road posibil, astfel încât să te poți concentra pe deplin asupra provocărilor tale.

+ Află mai multe
Mult în față pe teren: partea frontală
Partea frontală a R 1300 GS Trophy de la BMW Motorrad
Dotări extra adecvate pentru teren: Suspensie sport
Suspensia sport a R 1300 GS Trophy de la BMW Motorrad
Designul: GS Trophy
Monograma "GS Trophy" a R 1300 GS Trophy de la BMW Motorrad
Singur și sportiv la drum: cu versiunea monoloc
Versiunea monoloc a R 1300 GS Trophy de la BMW Motorrad
Offroad-Must-Have: pachetul Enduro Pro
Pachetul Enduro Pro al R 1300 GS Trophy de la BMW Motorrad
Cea mai bună echipare: cu grilaje de protecție pentru radiator
Grilajul de protecție pentru radiator al R 1300 GS Trophy de la BMW Motorrad
Ușoare și sportive: Jante forjate Enduro
Jantele forjate Enduro ale R 1300 GS Trophy de la BMW Motorrad
Extra robustă: maneta de frână de mână
Maneta de frână de mână a R 1300 GS Trophy de la BMW Motorrad

Te dezvolți cu fiecare provocare

Te dezvolți cu fiecare provocare

Fiecare obstacol este un motiv de bucurie. Pachetul opțional Enduro Pro te echipează cu tot ce îți trebuie pentru o experiență off-road magnifică. Protecția standard împotriva stropirii de la roata din spate reduce, de asemenea, în mod impresionant murdărirea: Canalul de ventilație creat în timpul deplasării asigură evacuarea particulelor de murdărie. Mânerele sport, parbrizul sport și suportul sport pentru picioarele pasagerului completează dotarea GS Trophy.

+ Află mai multe

Rămâi întotdeauna suveran

Rămâi întotdeauna suveran

Pe teren nu poți controla ceea ce urmează. Dar ai control deplin asupra motocicletei tale – și rămâi suveran în orice situație. Acest lucru se datorează, printre altele, masei concentrate a vehiculului, combinată cu o greutate redusă a vehiculului. Manevrabilitatea ușoară și libertatea optimă de mișcare se datorează, de asemenea, rampei plate a rezervorului și părții posterioare scurte. Stabilitatea impresionantă de rulare provine, printre altele, de la sistemul unic BMW EVO-Telelever. Iar marea variație ergonomică este asigurată, printre altele, de împărțiea conceptuală a șeii. Totul se potrivește, totul funcționează.

+ Află mai multe

Date pentru entuziaștii off-road

107
kW (145 PS) la 7.750 rot/min
149
Nm cuplu motor max. la 6500 rot./min
1.300
cmc capacitate cilindrică
20
mm mai multă deplasare maximă posibilă a roții în direcție verticală cu șasiu sport opțional
Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/lichid

Urmează-ți pur și simplu instinctul

Poți reuși orice îți propui cu propulsia potrivită. Motorul boxer de 145 CP îți oferă tot ceea ce dorești. Mai ales în off-road, vei aprecia supremația și controlabilitatea motorului. Tehnologia ShiftCam asigură o rulare plăcută și o funcționare lină chiar și în domeniul de turație inferior. Cu o capacitate cilindrică de 1.300 cmc, nimeni nu te dovedește așa repede, mai ales pe teren accidentat. Te poți baza pe o putere mare, pe un control maxim și pe o suveranitate unică.

+ Află mai multe

Așa sună următoarea aventură

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege. 

Află mai multe

Design pentru aventură

Pregătită pentru teren

Mereu pregătită, în ritm cu tine. În calitate de variantă GS Trophy, motocicleta ta este deja adecvată vizual pentru o utilizare off-road ambițioasă. Culorile tipice și benzile expresive subliniază caracterul aventurier.

GS Trophy

În albastru Racing metalizat cu benzi roșii și albe, monogramele expresive și cadrul spate acoperit cu un strat alb mat metalizat, acest GS stârnește dorința de utilizare sportivă pe teren.  Roțile robuste cu spițe încrucișate sunt disponibile cu jante negre sau, opțional, cu jante de culoare aurie. 

Fii curajos 

Extindeți-vă zona de confort. Rampa plată a rezervorului și partea posterioară scurtă îți oferă o libertate de mișcare optimă. Protecțiile mari ale cadrului, disponibile opțional, oferă protecție chiar și în timpul utilizării ambițioase a cizmelor. Șaua înaltă a pilotului, cu o înălțime de 870 mm, în combinație cu șaua sport pentru pasager, oferă aspectul și ergonomia unei șei Rallye și, în combinație cu husa șeii care urcă până la capacul rezervorului, o unitate perfect utilizabilă. Împărțirea conceptuală a șeii permite un grad ridicat de variație a ergonomiei prin intermediul reglajului integrat al înclinării șeii pilotului.

+ Află mai multe

Pentru cerințe sporite  

Vrei să mergi mai sus? Nu te lăsa oprit. Personalizează-ți GS Trophy cu ajutorul gamei extinse de dotări speciale și a accesoriilor originale BMW Motorrad conform preferințelor tale. Sau alege acest campion off-road preechipat cu tot ce îți trebuie cu adevărat.

+ Află mai multe

Deschizător de drumuri

Cu această variantă de dotare ești gata pentru modelul tău personal GS Trophy. La cerere, fiecare deplasare devine semnificativ mai dinamică, mai sigură și mai confortabilă cu ajutorul pachetului dinamic, al șasiului semiactiv DSA și al modurilor de conducere Pro. Numeroasele piese off-road te fac imbatabil pe orice teren. Descoperă dotările în detaliu sau configurează-ți propria variantă

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Pachet Dinamic

Cu pachetul dinamic, poți exploata la maximum potențialul sportiv. Datorită asistentului de comutare Pro și a modului de conducere Pro, orice ieșire devine un reper al dinamicii de condus cu posibilități de reglare individuale. Frâna sport și șasiul electronic DSA asigură totodată controlul și siguranța optimă.

Piese off-road

pachetul Enduro Pro 

Pachetul Enduro Pro include numeroase componente care pregătesc GS-ul consecvent pentru utilizarea off-road. Etrierul de protecție al motorului, protecția în partea de jos și protecția cadru previn deteriorările. Componentele, precum ridicare ghidon, manetele reglabile ale schimbătorului de viteze și frânei sau suporturile pentru picioare reglabile pe înălțime, facilitează conducerea pe teren accidentat.

Extensia protecției pentru mâini

Extensia protecției pentru mâini îmbunătățește protecția mâinilor și antebrațelor împotriva vântului și a intemperiilor. Acest lucru nu numai că face călătoria mai confortabilă, ci și mai sigură, datorită reducerii influențelor perturbatoare.

Pneuri pentru teren

Anvelopele de teren reprezintă alegerea corectă pentru utilizarea ambițioasă off-road. Anvelopele cu crampoane cu profil grosier oferă o experiență impresionantă pe teren, în special în combinație cu modul de conducere Enduro Pro. În acest fel, motocicleta controlează decis chiar și terenul dificil.

Jante forjate Enduro

Jantele forjate Enduro sunt deosebit de ușoare și oferă caracteristici de teren mai bune în comparație cu jantele standard. Acestea dispun de un avantaj de greutate de 1,8 kg și oferă un aspect sportiv. Roțile sunt mai întâi turnate și apoi forjate. Suprafața de înaltă calitate este ornată cu marca BMW Motorrad.

Parbriz Sport coborât

Parbrizul coborât accentuează aspectul enduro sportiv și facilitează o vedere clară. În același timp, îmbunătățește aerodinamicitatea.

Suport de bagaje

Bagajele pot fi fixate în siguranță pe suportul de bagaje realizat din material plastic rezistent la impact. Suportul folosește conexiunea șeii pentru pasager și este ușor de fixat. În combinație cu cutiile Vario, este realizată astfel o zonă de încărcare largă și plată. Sarcina utilă este de 5 kg; cu bagajele atașate lateral, se pot încărca 20 kg.

Headlight Pro

Headlight Pro convinge prin vizibilitate îmbunătățită și un aspect atrăgător. Lumina de drum, faza lungă și lumina pentru viraje sunt realizate cu matrice LED. Sunt disponibile funcții moderne de iluminat. În acest fel, carosabilul poate fi iluminat în mod optim în funcție de situația de conducere.

Apel de urgență inteligent

Apel de urgență inteligent

Sistemul inteligent de apel de urgență contactează automat centrul BMW în cazul unui accident, pentru a activa lanțul de salvare cât mai rapid posibil. Poziția vehiculului este transmisă și, dacă este posibil, se încearcă o conversație cu persoana în cauză. Sistemul poate fi acționat și manual, spre exemplu, pentru a-i ajuta pe alți participanți la trafic.

 

Teleservice 
Cu Teleservices, motocicleta menține contactul cu rețeaua de telefonie mobilă prin intermediul unei cartele SIM încorporate. Printre altele, acest lucru asigură funcționalitatea apelului de urgență inteligent. În plus, contactul direct cu BMW facilitează funcțiile de service confortabile

Șa pilot înaltă și confortabilă

Șaua înaltă confortabilă permite piloților deosebit de înalți să călătorească confortabil, chiar și în cazul călătoriilor mai lungi. Pentru turele off-road, șaua mai înaltă poate îmbunătăți stabilitatea. Reglajul pe înălțime al șeii facilitează, de asemenea, o poziție de ședere optimă.

Pregătire dispozitiv de navigație & ConnectedRide Navigator

ConnectedRide Navigator 

Cu ConnectedRide Navigator, toate traseele și planificările sunt în permanență la îndemână. Prin intermediul BMW ID, traseele planificate și înregistrările pot fi sincronizate cu aplicația BMW Motorrad. Ecranul tactil de 5,5 țoli este ușor de citit chiar și în lumina directă a soarelui. Operarea se realizează ușor prin controlerul multifuncțional. 

Pregătirea sistemului de navigare cu suport și mount cradle pe dispozitivul de prindere a ghidonului servește la fixarea în siguranță a sistemului de navigare BMW în câmpul de vizibilitate al pilotului. 

Dotare pentru toate cerințele

Mai multe repere pentru tine

spinner