R 1300 GS Option 719 Tramuntana | R 1300 GS

Spre Configurator
„ 

Este nevoie de viziune pentru a depăși limitele.

 ”

Modelul tău BMW R 1300 GS Tramuntana

Așteaptă-te întotdeauna la ce e mai bun

Nu ești mulțumit. Îți place să te autodepășești din nou și din nou. Pentru asta, dai totul. Și pentru asta meriți totul: o dotare de primă clasă. Un nivel de confort greu de egalat. Un aspect fără egal. Îmbarcă-te în călătoria vieții tale și profită la maxim de fiecare clipă. Eu sunt de partea ta, motocicleta ta R 1300 GS Tramuntana.

+ Află mai multe

Repere pentru cele mai înalte standarde

Accentele aurii reflectă aspirațiile tale. Ții ghidonul auriu în mâini, roțile aurii cu spițe încrucișate încep să se miște. Numeroasele piese frezate înnobilează fiecare moment. Doar tu strălucești și mai mult atunci când pornești spre noi destinații. Totul arată și se simte de înaltă calitate. Această dotare depășește așteptările:

+ Află mai multe
Aspect elegant: roți aurii cu spițe încrucișate
Roțile aurii cu spițe încrucișate ale BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana
Mai multă siguranță: radarul spate
Modelul BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana cu semnalizator cu funcție integrată și radar spate
Accente unice: Option 719
Designul grafic al BMW R 1300 GS Tramuntana cu dotare Option 719
Siguranță rutieră sporită: Riding Assistant
Riding Assistant al BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana
Confort maxim: inclusiv pentru pasager
Modelul BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana cu loc pentru pasager
Eleganță sporită: piesele frezate
Piese frezate Option 719 ale modelului BMW R 1300 GS Tramuntana
Atracție elegantă: alte piese frezate
Piese frezate Option 719 ale modelului BMW R 1300 GS Tramuntana
Exclusivitate pură: ghidon auriu
Ghidonul auriu al modelului BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana

Mediocritatea nu este o opțiune

Mediocritatea nu este o opțiune

Suprafețele și materialele inspiră din nou de fiecare dată. Numeroasele piese frezate ale dotării Option 719 duc exclusivitatea la un nou nivel. Manetele, capacele rezervoarelor de lichid de la armătura frânei de mână și ambreiajului, capacele de bujii pe capacele supapelor și instalația de suport pentru picioare pentru pilot, inclusiv manetele, sunt realizate din aluminiu frezat cu finisaj Shadow.

+ Află mai multe

Zona ta de confort nu are limite

Zona ta de confort nu are limite

Fără îndoială, nivelul de dotare este ridicat, inclusiv în ceea ce privește confortul și siguranța. De aceea, din această variantă de dotare nu pot lipsi șeile confortabile, suporturile de picior confortabile pentru pasager, suportul antibalans și parbrizul reglabil electric. Printre altele, noua generație a șasiului semi-activ opțional DSA și senzorii de mediu ai asistentului opțional Riding Assistant asigură o călătorie confortabilă în condiții de siguranță.

+ Află mai multe

Date pentru pretențioși

107
kW (145 PS) la 7.750 rot/min
149
Nm cuplu motor max. la 6500 rot./min
1.300
cmc capacitate cilindrică
850
mm înălțime șa în serie
Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/lichid

Visele tale sunt propulsia ta

Indiferent de ceea ce dorești să realizezi, legendarul motor Boxer face posibil acest lucru. Îi poți simți caracterul unic încă din secunda unu și în fiecare domeniu de turație. Cu cei 145 CP, acesta îți oferă performanțe remarcabile și, în același timp, o funcționare lină la turații mici. Capacitatea cilindrică de 1300 cmc oferă o performanță pe care o poți simți pe orice traseu și în orice situație de deplasare.

+ Află mai multe

Sunetul performanței

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege. 

Află mai multe

Designul exclusiv

Trăiește-ți unicitatea

Tramuntana întruchipează spiritul GS în felul său propriu. Fiecare detaliu este făcut să iasă în evidență - fie că este vorba de piesele anodizate cu aur sau de piesele frezate exclusiviste. Pentru toți cei care nu caută doar experiențe speciale, ci și un design special.

Option 719 Tramuntana

Vopseaua de culoare verde Aurelius metalizat este prevăzută cu o grafică GS transparentă, suprapusă, de culoarea aurie. Împreună cu ghidonul din aluminiu anodizat auriu și jantele anodizate aurii ale roților cu spițe încrucișate, rezultatul este o punere în scenă perfectă.

Fii remarcabil

Mult auriu, o mulțime de piese frezate, numeroase caracteristici speciale. Rezervorul din aluminiu, vopsit tot în culoarea verde Aurelius metalizat, și cele două capace ale airbox-ului aflate în extensie optică prezintă un strat de vopsea transparentă mată. Acest lucru sporește contrastul și subliniază foarte bine caracterul exclusivist. Un punct de atracție special este și capacul rezervorului, care servește ca o prelungire a șeii. Acesta este tapițat într-o husă flexibilă de culoare gri-negru cu emblema Option 719.

+ Află mai multe

Dorințele devin realitate

Știi exact ce vrei? Personalizează-ți motocicleta Tramuntana cu ajutorul gamei extinse de dotări speciale și a accesoriilor originale BMW Motorrad conform preferințelor tale. Sau alege motocicleta dual sport First-Class preechipată cu tot ce ți-ai dorit întotdeauna.

+ Află mai multe

First Class Traveller

Această dotare ar trebui să îți depășească așteptările. Aici este inclus tot ceea ce ți-ai putea dori pentru turele tale extinse. Cu pachetul Innovation și Touring, nu numai că îți sporești siguranța, dar și confortul de călătorie. Cu ConnectedRide Navigator nu găsești numai calea, ci și experiențe. Și există și ceva pentru încântarea ochiului, de exemplu, pachet de piese frezate Option 719 Shadow. Descoperă dotările în detaliu sau configurează-ți propria variantă.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Pachet Option 719

Pachetul exclusiv de piese frezate Option 719 Shadow include numeroase componente de înaltă calitate de culoare închisă. Suprafețele de înaltă calitate creează un aspect deosebit de rafinat și marcant. Pachetul include manete, capace de rezervor pentru ambreiaj și frâna roții din față, suporturi de picioare pentru pilot, manete pentru schimbătorul de viteze și pedala de frână și capacul pentru bobina de inducție.

Pachet Dinamic

Cu pachetul dinamic, poți exploata la maximum potențialul sportiv. Datorită asistentului de comutare Pro și a modului de conducere Pro, orice ieșire devine un reper al dinamicii de condus cu posibilități de reglare individuale. Frâna sport și șasiul electronic DSA asigură totodată controlul și siguranța optimă.

Pachetul Touring

Pachetul Touring face ca GS să fie potrivit pentru călătorii scurte și lungi. Suporturile portbagaj oferă spațiu pentru bagajele a două persoane. Pregătit pentru un dispozitiv de navigație: suportul pentru BMW Motorrad ConnectedRide Navigator. Închiderea centralizată și extensia protecției pentru mâini sporesc siguranța și confortul. Un alt punct de atracție este colectorul cromat.

Pachet Innovation

Pachetul Innovation echipează mașina cu tehnologie inteligentă și oferă astfel mai multă siguranță. Riding Assistant detectează împrejurimile cu ajutorul unor senzori radar și constituie astfel baza pentru funcții precum ACC sau avertizarea de schimbare a benzii. Headlight Pro convinge prin iluminarea optimă chiar și în curbe, datorită farurilor principale Matrix.

Încălzire șa

Încălzirea șeii, care poate fi controlată separat pentru pilot și pasager, oferă un confort suplimentar la temperaturi scăzute și, astfel, o plăcere de a conduce fără restricții chiar și în sezonul rece. De asemenea, crește mobilitatea și ajută pilotul să își controleze motocicleta în siguranță chiar și pe vreme rece.

ConnectedRide Navigator

Cu ConnectedRide Navigator, toate traseele și planificările sunt în permanență la îndemână. Prin intermediul BMW ID, traseele planificate și înregistrările pot fi sincronizate cu aplicația BMW Motorrad. Ecranul tactil de 5,5 țoli este ușor de citit chiar și în lumina directă a soarelui. Operarea se realizează ușor prin controlerul multifuncțional.

Împachetează totul: cu cutiile Vario

Împachetează totul: cu cutiile Vario

Sistemul de bagaje Vario opțional este format din două cutii și topcase-ul aferent. Cu designul lor modern, bagajele se potrivesc perfect cu GS-ul tău. Reper absolut: Sistemul de bagaje de ultimă generație este electrificat: cu funcție de închidere centralizată, iluminare și o priză electrică în interiorul cutiei. Un alt reper este extinderea continuă a volumului de la 25 la 32 și de la 24 la 30 de litri. Cu ajutorul ochiurilor, pot fi atașate și alte bagaje în afara sistemului de bagaje.

+ Află mai multe

Dotare pentru toate cerințele

Mai multe repere pentru tine

spinner