R 1300 GS Triple Black | R 1300 GS

Spre Configurator
„ 

Împreună gândim mai mult, mai departe, mai bine.

 ”

Modelul tău BMW R 1300 GS Triple Black

Lumea îți aparține

Nu există obiective prea mari, ci doar un echipament nepotrivit. Din fericire, nu trebuie să îți faci griji pentru asta, pentru că ești perfect echipat. Poți face tot ce vrei în orice moment. Călătorii lungi, ieșiri scurte, prelungirea sezonului, scurtarea traseelor. Singur sau în doi? În orice caz, vei avea întotdeauna un confort maxim la drum. Emani suveranitate - nu e de mirare, ai toate motivele să fii relaxat. Iar eu sunt întotdeauna de încredere, alături de tine, motocicleta ta R 1300 GS Triple Black.

+ Află mai multe

Repere pentru obiective mari

Poți să explorezi țări îndepărtate, să câștigi altitudine sau să aluneci relaxat spre apus. Acest echipament îți asigură plăcerea de a parcurge fiecare metru. Iar dacă soarele nu te mai încălzește atât de mult de sus, pur și simplu pornești încălzirea șeii. Această dotare îndeplinește toate dorințele:

+ Află mai multe
Mai multă siguranță: Active Cruise Control
ACC la R 1300 GS Triple Black
Allrounderul perfect: Roți cu spițe în cruce
Roțile cu spițe încrucișate ale modelului R 1300 GS Triple Black
Aspect suveran: Piese vopsite în negru
Monograma „Triple Black“ a modelului R 1300 GS de la BMW Motorrad
Confort pentru toți: Încălzire șa pentru pasager
Încălzirea șeii la modelul R 1300 GS Triple Black
Pregătit în mod ideal cu sistemul de bagaje
Sistemul de bagaje al R 1300 GS Triple Black de la BMW Motorrad
De înaltă calitate în negru: cadrul
Cadrul negru al R 1300 GS Triple Black de la BMW Motorrad
Reglați totul cu comutatorul basculant multifuncțional
DCC la R 1300 GS Triple Black
Confort maxim la deplasare: șaua Confort
Șeile confortabile ale modelului R 1300 GS Triple Black de la BMW Motorrad

Stabilește obiective și mai înalte

Stabilește obiective și mai înalte

Doar cei care gândesc în stil mare pot realiza lucruri mari. Toate sistemele de asistență lucrează împreună cu tine pentru a te ajuta să profiți la maximum de experiența ta. ACC și DCC controlează viteza și distanța la cerere, cele șapte moduri de conducere asigură suveranitatea și plăcerea de a conduce, iar asistentul opțional Riding Assistant vă arată, printre altele, vehiculele din unghiul mort atunci când schimbați banda de circulație. Chiar și parbrizul înalt reglabil electric, disponibil suplimentar, se adaptează la obiectivele tale.

+ Află mai multe

Ridică-ți așteptările

Ridică-ți așteptările

Și, dacă dorești, și șaua sau suportul pentru picioare. Triunghiul ergonomic format din ghidon, șaua pilotului și suporturile pentru picioare pentru pilot a fost perfecționat pentru o poziție de condus relaxată. Ghidonul lat, anodizat negru, permite o poziție de ședere relaxată. Motocicliștii mai mici de înălțime aleg ghidonul confort opțional pentru un plus de confort. Patru variante de șa pentru pilot și trei tipuri diferite de suporturi pentru picioare pentru pilot îți permit să personalizezi triunghiul ergonomic.

+ Află mai multe

Date pentru vânătorii de experiențe

107
kW (145 PS) la 7.750 rot/min
149
Nm cuplu motor max. la 6500 rot./min
1.300
cmc capacitate cilindrică
19
litri capacitate rezervor
Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/lichid

Dezvoltă-ți potențialul

Oriunde dorești să mergi, motorul Boxer nu te va dezamăgi. Cei 145 CP îți permit să rămâi relaxat în orice situație, cu excepția cazului în care vrei senzații tari pe drum. Atunci vei ști să apreciezi dezvoltarea puternică a cuplului. Tehnologia ShiftCam asigură o funcționare lină și silențioasă. Chiar și pe teren accidentat, rămâi mereu suveran, ceea ce se datorează parțial capacității cilindrice de 1.300 cmc. Tot ce trebuie să faci: Alege următoarea destinație.

+ Află mai multe

Sunetul suveranității

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege. 

Află mai multe

Design fără compromisuri

Gata pentru orice

Triple Black reprezintă armonia perfectă între un limbaj inovator al formelor și suprafețe exclusiviste. Mult negru semnalează o putere suverană și scoate în evidență și mai clar formele GS. Un allrounder impresionant pentru fanii GS.

Triple Black

Cadrul principal de aluminiu din spate este finisat în negru, la fel ca majoritatea suprafețelor. Roțile turnate vopsite în negru uni completează aspectul general.

Rămâi ambițios

Gândești în perspectivă, asta se vede. Linia aerodinamică GS își găsește perfect locul. Suprafețele continue, de la bot până la rama plăcuței de înmatriculare, creează un aspect de înclinat spre înainte - dinamism pur. Portbagajul și farurile suplimentare opționale, care au fost mutate în caroserie, se integrează în mod optim. Dar aspectul nu este totul. Motto: Designul urmează confortul. Locurile confortabile, precum și suportul de picior confortabil pentru pasager și suportul antibalans, precum și parbrizul înalt reglabil electric în combinație cu carenajul cockpitului și deflectoarele de fac parte, de asemenea, din dotare.

+ Află mai multe

Pentru dorințe individuale

Ai idei proprii? Transformă-le în realitate. Personalizează-ți motocicleta Triple Black cu ajutorul gamei extinse de dotări speciale și a accesoriilor originale BMW Motorrad conform preferințelor tale. Sau alege acest campion allrounder premium preechipat cu tot ce îți trebuie cu adevărat.

+ Află mai multe

Expresul alpin

Ce să vrei mai mult: Ai totul aici pentru a-ți face călătoriile cât mai confortabile și motocicleta dinamică și sigură. De la încălzirea șeii până la extensia protecției pentru mâini, de la Headlight Pro până la frânele sport. Pachetele dinamic, touring și innovation sunt responsabile pentru experiența de conducere premium. Și nici bagajele tale de dimensiuni variabile nu trebuie să lipsească. Descoperă dotările în detaliu sau configurează-ți propria variantă.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Pachet Dinamic

Cu pachetul dinamic, poți exploata la maximum potențialul sportiv. Datorită asistentului de comutare Pro și a modului de conducere Pro, orice ieșire devine un reper al dinamicii de condus cu posibilități de reglare individuale. Frâna sport și șasiul electronic DSA asigură totodată controlul și siguranța optimă.

Pachetul Touring

Pachetul Touring face ca GS să fie potrivit pentru călătorii scurte și lungi. Suporturile portbagaj oferă spațiu pentru bagajele a două persoane. Pregătit pentru un dispozitiv de navigație: suportul pentru BMW Motorrad ConnectedRide Navigator. Închiderea centralizată și extensia protecției pentru mâini sporesc siguranța și confortul. Un alt punct de atracție este colectorul cromat.

Pachet Innovation

Pachetul Innovation echipează mașina cu tehnologie inteligentă și oferă astfel mai multă siguranță. Riding Assistant detectează împrejurimile cu ajutorul unor senzori radar și constituie astfel baza pentru funcții precum ACC sau avertizarea de schimbare a benzii. Headlight Pro convinge prin iluminarea optimă chiar și în curbe, datorită farurilor principale Matrix.

Amortizor dublu

Amortizorul dublu din oțel inoxidabil convinge prin aspectul sportiv și sunetul său puternic. Elementele de acoperire realizate din carbon expus determină accente atrăgătoare pe instalația de eșapament cu două țevi.

Spații de depozitare

Cutie Vario

Cutiile Vario negre pentru ambele părți impresionează prin funcțiile electrice, cum ar fi închiderea centralizată și iluminarea interioară. În cutia din stânga este disponibilă, în plus, o conexiune de încărcare USB. Volumul reglabil continuu este de 24 până la 30 l în partea dreaptă și de 25 până la 32 l în partea stângă.

Topcase Vario

Topcase-ul Vario cu un volum de 28-36 l impresionează prin funcțiile electrice, cum ar fi închiderea centralizată, lumina și conexiunea de încărcare USB. Volumul poate fi reglat continuu în doar câțiva pași cu ajutorul unei rotițe rotative. Topcase-ul este etanș la apă și dispune de un buzunar interior practic. Capacele din aluminiu anodizat reprezintă un adevărat punct de atracție.

Rucsac pentru rezervor din colecția Black Collection

Rucsacul mare de rezervor din colecția Black Collection, cu un volum de 13 - 18 litri, oferă detalii inteligente precum un sac impermeabil ce se poate detașa.

ConnectedRide Navigator

Cu ConnectedRide Navigator, toate traseele și planificările sunt în permanență la îndemână. Prin intermediul BMW ID, traseele planificate și înregistrările pot fi sincronizate cu aplicația BMW Motorrad. Ecranul tactil de 5,5 țoli este ușor de citit chiar și în lumina directă a soarelui. Operarea se realizează ușor prin controlerul multifuncțional.

Împachetează totul: cu cutiile Vario

Împachetează totul: cu cutiile Vario

Sistemul de bagaje Vario, disponibil opțional, este format din două cutii și un topcase aferent. Cu designul lor modern, bagajele se potrivesc perfect cu GS-ul tău. Reper absolut: Sistemul de bagaje de ultimă generație este electrificat: cu funcție de închidere centralizată, iluminare și o priză electrică în interiorul cutiei. Un alt reper este extinderea continuă a volumului de la 25 la 32 și de la 24 la 30 de litri. Cu ajutorul ochiurilor, pot fi atașate și alte bagaje în afara sistemului de bagaje.

+ Află mai multe

Dotare pentru toate cerințele

Mai multe repere pentru tine

spinner